EURO 5. dan: Mađari iznenadili Austrijance, Islanđani Portugalce! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Getty images

5. dan ep u francuskoj

EURO 5. dan: Mađari iznenadili Austrijance, Islanđani Portugalce! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja vezana za peti dan Evropskog prvenstva u Francuskoj možete da pratite uz naš portal
Objavljeno:

U utorak su na programu dva meča grupe F - od 18.00 časova na teren će istrčati Austrija i Mađarska. Zanimljvo je da ćemo na ovom meču možda imati priliku da gledamo čak četiri igrača srpskog porekla - sa jedne strane Aleksandra Dragovića, Marka Arnautovića i Zlatka Junuzovića, a sa druge Nemanju Nikolića. Ipak, utakmica koja privlači najviše pažnje gledalaca širom sveta je između Portugala, koji predvodi najbolji evropski fudbaler, i Islanda, ekipe koja je pobrala najveći broj simpatije ljubitelja fudbala u kvalifikacijama. Čoveče, hoćeš li prestati? Muka nam je od toga što radiš! (VIDEO)

Standings provided by Sofascore LiveScore
Zbog faula u napadu: Ibrahimović opsovao Mažića na srpskom! (GIF) Sva dešavanja vezana za peti dan Evropskog prvenstva u Francuskoj možete da pratite uz Espreso.co.rs!
E, ovo su pravi navijači! Nema gotivnijih od Islanađana na Evropskom prvenstvu! (FOTO) Kraj utakmice 1:1, a samim tim i našeg današnjeg live blog-a! 85. minut - I dalje je 1:1! Kristijano Ronaldo je imao solidnu priliku!
70. minut - Portugalci opasno opsedaju gol Islanda, ali ne uspevaju da ponovo povedu. Nani je imao još jednu dobru šansu!
foto: Reuters
50. minut - GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!! Bjarnason donosi izjednačenje Islanđanima!
Počelo je drugo poluvreme.
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.