Bombom sa 30 metara Aleksandar Kolarov konačno prekinuo loš niz Orlova! (FOTO) (VIDEO)

Konačno pobeda

Bombom sa 30 metara Aleksandar Kolarov konačno prekinuo loš niz Orlova! (FOTO) (VIDEO)

Orlovi su uspeli da pobede u Talinu, ali igra ponovo nije bila na nivou koji je potreban da bi se plasirali na Mundijal 2018. godine
Objavljeno: 20:03h

Fudbalska reprezentacija Srbije je pobedila u prijateljskom meču Estoniju u Talinu rezultatom 1:0 i tako prekinula niz loših rezultata. Pobedonosni pogodak je postigao Aleksandar Kolarov iz slobodnog udarca u 81. minutu i tako konačno obradovao navijače nacionalnog tima. Poništen gol Srbije: Da li je sudija iz Severne Irske oštetio Orlove?! (VIDEO) Lepotica Kolarova iz slobodnjaka: Levonogi bombarder pogodio sa oko 30 metara! (VIDEO) Tokom prvog poluvremena viđena je egal utakmica, dosadan fudbal i nedostatak ideje na obe strane, ali ipak su oba tima uspela da naprave po dve izgledne prilike, ali mreže su do isteka prvih 45 minuta mirovale, pre svega zahvaljujući manjku koncentracije u završnici i dobrim reakcijama golmana.

Drugi deo meča bolje otvara naša selekcija, pa uspeva da stvori prilike preko Mitrovića, Milivojevića i Tošića. Gol nije viđen sve do 73. minuta kada mrežu trese Branislav Ivanović, ali taj gol je poništen pošto je sudija svirao igranje rukom asistenta Rajkovića, iako se čini da je naš štoper loptu spustio grudima. Diskutabilna situacija. Činilo se da će najnepopularniji rezultat ostati na snazi do kraja, ali je stvar u svoje ruke uzeo Kolarov koji je prvo iznudio, a onda i izveo slobodan udarac sa tridesetak metara i postigao evrogol za konačnih - 1:0. Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs! Tok meča: 94' Meč je završen! Pobeda Srbije! 81' Kakva bomba Aleksandra Kolarova. Slobodan udarac, koji je sam iznudio, izvodi perfektno i Srbija vodi. Evrogol!
73'
Sumnjiva situacija ispred gola Estonije. Posle centaršuta iz slobodnog udarca Rajković je grudima spustio loptu do Ivanovića koji postiže pogodak, ali sudija svira igranje rukom!
71'
Drugo poluvreme, za sada, deluje dosadnije nego prvo. Brašanac posle šest minuta u igri dobija javnu opomenu. 64' Iz igre izlazi Nemanja Matić, a na teren ulazi Darko Brašanac.
62'
Posle dobrog starta u nastavku meča, tempo je opao i mirno je na terenu. 52' Kakva prilika za Mitrovića - Kostić ga je pogodio u obrvu na šest metara od gola, ali napadač Njukasla šutira pravo u golmana koji hvata živu loptu.
50'
Lep pokušaj Tošića iz daljine, ali još lepša parada domaćeg čuvara mreže. Pre toga je probao i Milivojević, ali je traljavo šutirao.
46'
Bitka u Estoniji se nastavlja. Jedna izmena u timu Srbije, u igru ulazi Uroš Spajić, a izlazi Maksimović. Estonci takođe prave izmenu, ulazi Sander Puri umesto Kalastea. 45' Kraj prvog poluvremena! Dosadan meč se igra u Talinu, viđeno je zanimljivih pet minuta, ali ostalih 40 je bilo za zaborav. Estonci imaju jasnu taktiku - napadaju dugim loptama i brzim akcijama, a naši deluju potpuno bezidejno. Po dve dobre šanse na obe strane i nadamo se boljem fudbalu u nastavku. 39' Nakon zanimljivih par minuta, stvari su se smirile i na terenu se ne dešava puno toga. 31' Greška odbrane Estonije posle slobodnog udarca, ali Rajković nije uspeo samo da ćušne loptu u mrežu. Potom desni bek Teniste ima stopostotnu šansu, ali ponovo je Stojković uspeo da sačuva mrežu!
30' Sjajna šansa za Mitrovića posle pasa Kostića, ali Aksalu uspeva da odbrani!
27' Velika prilika za Estoniju. Sjajno je dribalo Pik po levoj strani pa poslao loptu do Vasiljeva koji iz prve šalje pas do Zenjova, ali sledi jalov šut i Stojković hvata živu loptu.
23' Meč prati desetak naših navijača. 17'
Estonci pokušavaju da jednostavnim i brzim akcijama stignu do Stojkovićevog gola, naši za sada deluju tromo i kao da čekaju grešku protivnika. 12' Evo i prve polu-šanse za Srbiju - Mitrović je gađao sa ivice kaznenog prostora, ali na visini zadatka je bio golman Estonije.

8' 6'
Meč je počeo! 17:50 Estonija - Aksalu, Pik, Anijer, Zenjov, Vasiljev, Antonov, Jager, Mets, Kalaste, Baranov, Teniste Srbija - Stojković, Ivanović, Maskimović, Rajković, Kolarov, Milivojević, Matić, Ljajić, Tošić, Kostić, Mitrović

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.