Da li bi ovaj tim napao titulu prvaka Evrope? Idealna postava od igrača kojih neće biti na EP! (FOTO)

Mnogo, mnogo jaka ekipa

Da li bi ovaj tim napao titulu prvaka Evrope? Idealna postava od igrača kojih neće biti na EP! (FOTO)

Vedete su u svojim klubovima i reprezentacijama, ali nisu uspeli da ih odvedu na kontinentalnu smotru najboljih selekcija. U istoj ekipi da igraju bi čudo napravili
Objavljeno:

Učešće 24 reprezentacije na Evropskom prvenstvu sledeće godine bilo je prilika za mnoge svetske asove fudbala koji igraju u slabijim nacionalnim timovima da se domognu konačno velikog takmičenja. Neki su to iskoristili, ali mnogi od njih nisu. Čekali su decenijama i konačno uspeli: Da li će i Srbija morati tako da čeka svoj trenutak! (VIDEO) Kao i uvek kada se pogleda spisak nacionalnih timova koji neće učestvovati na nekom velikom takmičenju može se napraviti selekcija od 11 igrača svetskog formata koji neće igrati na njemu, a zajedno bi činili izuzetno jak tim kadar da uđe u samu završnicu. Ovo je ekipa koji je sastavio Espreso. 1. Samir Handanović (Slovenija - Inter) - Bez svake sumnje najbolji čuvar mreže koji neće videti EURO.

2. Branislav Ivanović (Srbija - Čelsi) - Kapiten naše reprezentacije propustiće i treće uzastopno veliko takmičenje, a spada među najbolje evropske defanzivce.
3. Stefan Savić (Crna Gora - Atletiko Madrid) - Sjajni štoper koji se odlično uklopio u ekipu Dijega Simeonea bio bi stub odbrane idealnog tima.
4. Bruno Martins Indi (Holandija - Porto) - Beskompromisni borac, na momente i prljav, ali sigurno bi bio idealan za mesto drugog centralnog defanzivca.
5. Dejli Blind (Holandija - Mančester junajted) - Može da igra i štopera i levog beka, a u svakom slučaju u ovoj konkurenciji boljeg od njega nema da pokriva levu stranu.
6. Nemanja Matić (Srbija - Čelsi) - Još jedan iz naše selekcije čiji je ponajbolji igrač koji će nažalost putem televizora biti prisutan na šampionatu "starog kontinenta".
7. Miralem Pjanić (BiH - Roma) - Čovek koji nosi "vučicu" ove sezone ka tituli u Seriji A, sigurno jedan od najboljih vezista u Evropi.
8. Kristijan Eriksen (Danska - Totenhem) - Momak koji je eksplodirao u poslednjih godinu i po dana, bio bi idealan kreativac u ovoj ekipi.
9. Arjen Roben (Holandija - Bajern Minhen) - I trećo Holanđanin na našoj listi koji možda i neće više imati prilike da zaigra na velikom takmičenju, iako to kvalitetom zaslužuje.
10. Henrik Mkitarjan (Jermenija - Borusija Dortmund) - Blista ofanzivni vezista "milionera" ove godine i verovatno je najbolji fudbaler u istoriji svoje zemlje, ali ga nećemo gledati u Francuskoj.
11. Edin Džeko (BiH - Roma) - Ubitačni napadač, sa neverovatnim osećajem za pogodak bio bi udarna igla ekipe sastavljene od fudbalera kojima je Francuska 2016. ostala san.
Da ne pominjemo da bi u ovoj selekciji svoje mesto na klupi čekala još nekolicina sjajnih igrača od Papastatopulosa, De Fraja, Vajnalduma, Kolarova, Jovetića... (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.