O-Strava: Petak 13. srpskog fudbala! (VIDEO)

JEDNOM REČJU - KATASTROFA

O-Strava: Petak 13. srpskog fudbala! (VIDEO)

Najteži poraz srpske reprezentacije u istoriji, jer su "Orlovi" poraženi u prijateljskom meču od Češke sa čak 4:1
Objavljeno: 22:38h
Fudbalska reprezentacija Srbije ponovo je razočarala, kao što su počeli, tako su i završili - porazom Portugala sa 2:1 u okviru kvalifikacija za EURO 2016
meču od Češke sa 4:1. Ništa dobro nema da se kaže za nastup "Orlova" jer je za čitav meč naša selekcija imala svega četiri šuta od kojih dva u okvir gola.
Česi su došli do vođstva u 17. minutu golom Sivoka samo u drugom delu igre, Tomaš Necid povisio na 2:0 sa bele tačke Petar Škuletić je smanjio rezultat golom 11 minuta pre kraja susreta
Krejči povisio na 3:1, da bi Zahustel u poslednjim trenucima utakmice postavio konačnih 4:1. Sledeći meč naša selekcija bi trebalo da odigra u martu poznat Što se tiče narednog kvalifikacionog ciklusa za Mundijal 2018
Srbija će na takmičarski meč čekati sve do petog septembra kada u Beograd stiže Republika Irska kvalifikacija.
mogli da pratite dešavanja pre i za vreme samog meča. 92. minut - GOOOOL! I četvrti gol je primila Srbija!
90. minut - Tri minuta je glavni sudija nadoknadio ovaj meč što pre završi. 83. minut - GOOOOOL! Sve ono što je bilo dobro u prethodnih 83 minuta velikih 3:1. Strelac je Krejči. 78. minut - GOOOOL! Srbija je smanjila prednost na 2:1, a Petar Škuletić je strelac posle centaršuta Kolarova pogodio mrežu. 75. minut - Imala je Srbija priliku da preko Kolarova sa oko 20 metara iz slobodnog udarca smanji prednost domaćina, međutim lopta je pogodila "živi zid"
64. minut - GOOOOL! 2:0 vode Česi, a Tomaš Necid je strelac. bacio Stojković, ali malo iznad našeg čuvara i nije bilo šanse da penal bude odbranjen, 63. minut - Penal za Češku, jer je Tomović oborio Pudila u kaznenom prostoru povisi prednost! Najbolji strelac prvenstva Srbije, koji verovatno igra najbolju sezonu u karijeri Crvene zvezde Aleksandar Katai u dresu Srbije! 56. minut - I dalje je sličan tempo igre, a Srbija pokušava preko kontranapada dobio je Vladimir Stojković.
48. minut - Drugi deo igre je počeo, navijači Češke sjajno raspoloženi dobar utisak u poslednjem meču u ovoj godini. 45. MINUT - POLUVREME! 40. minut - Statistički gledano, obe ekipe su jako slične Mirno je u Ostravi, tribine su dobro popunjene drugo poluvreme prilika da se učini nešto više. 28. minut - "Orlovi" su bolji u toku prvog dela meča i pored toga , odnosno ne bi bilo iznenađenje.
20. minut - Aleksandar Mitrović je dobio žuti karton zbog simuliranja delovalo kao da je zaista penal, na ponovljenom naš napadač pokušao da "nasamari" sudiju. 18. minut - GOOOOL! Tomaš Sivok je strelac u prvom napadu za Češku! prekide, dokazali su kroz kvalifikacioni ciklus naše selekcije. 10. minut - Srbija je odigrala najlepši napad na meču preko Adema Ljajića Dušanom Tadićem, nakon čega je odično šutirao u donji levi ugao domaćeg udarac. 4. minut - Srbija je počela polako da pritiska gol Češke na čijem golu Petr Čeh, već je na njegovo mesto došao Tomaš Vaclik 20:30 - Sve je spremno za duel Srbije i Češke!
20:15 - Sastavi za ovaj susret:
Printscreen/Flashscore.com
20:05 - Prvi navijači su pre 20-ak "Vitkovice Arenu"
19:50 - Detalji sa treninga
19:30 - Ovako je izgledao prvi meč srpske reprezentacije pod novom rotiv Češke u gostima 3:1.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.