ŽENSKO FINALE KOJE SU SVI HTELI: Serena prekinula hrvatski san i za istoriju igra protiv Venus! (FOTO)
Foto: Reuters

Ovo nismo videli od 2009.

ŽENSKO FINALE KOJE SU SVI HTELI: Serena prekinula hrvatski san i za istoriju igra protiv Venus! (FOTO)

Dve najdominantnije sestre svetskog tenisa igraće jedna protiv druge za pehar na Australijan openu
Objavljeno: 09:22h

Hrvatska bajka u Melburnu je završena u polufinalu! Serena Vilijams je srušila san o finalu Mirjani Lučić-Baroni i zakazala sestrinsku borbu za titulu, jer će joj protivnica biti Venus, koja je u prvom polufinalu bila bolja od Koko Vandevege.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Posle osam i po godina gledaćemo duel najdominantnijih sestara sveta sporta u finalu Gren slem turnira, jer su poslednji put se međusobno borile za trofej na Vimbldonu 2009. godine.

foto: Reuters

Venus je pokazala da se polako vraća u formu ove godine, a da još ima šta da kaže na svetskoj teniskoj sceni dokazala je baš u polufinalu protiv daleko mlađe sunarodnice koju je savladala nakon što je izgubila prvi set u taj-brejku.

foto: Reuters

Starija sestra Vilijams je pobedila Vandevege 6:7, 6:3, 6:3 za svoje prvo finale jednog od najvećih turnira još od pominjane 2009. godine.

foto: Reuters

Sa druge strane, njena sestra koja je uglavnom dominirala "belim sportom" proteklih godina, sada je imala naspram sebe hrvatsku senzaciju u liku 35-godišnje Mirjane Lučić-Baroni.

foto: Reuters

Hrvatica je ušla u svoje prvo polufinale Gren slema posle 18 godina, ali nije mogla da pruži jači otpor drugij igračici sveta 6:2, 6:1.

Serena će u finalu tražiti šansu da postane najtrofejnija teniserka svih vremena, pošto je trenutno izjednačena sa Štefi Graf sa po 22 titule na Gren slemovima.

BONUS VIDEO: Pogledajte najnoviju epizodu Espreso dizanja sa Dijanom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.