ŠOKANTAN TRANSFER BARSELONE: Navijači gledaju i ne veruju koga Katalonci dovode na letu!
Ndombele protiv Zvezde, duel sa Mateom Garsijom, Foto: Starsport©

BUM NA POMOLU

ŠOKANTAN TRANSFER BARSELONE: Navijači gledaju i ne veruju koga Katalonci dovode na letu!

Vest koju niko nije očekivao, posebno kada se u obzir uzme koliko jadno igra ove sezone

Objavljeno:

Iako ove sezone u Totenhemu nije pokazao gotovo ništa ono zbog čega je doveden, Tanguj Ndombele nalazi se na radaru jednog od najvećih klubova na svetu - Barselone.

Jedan od ciljeva sportskog sektora katalonskog giganta je da kao zamenu za Ivana Rakitića dovedu vezistu koji zna sa loptom, a Ndombele se prema određenim parametrima uklapa u to.

Francuz poseduje i snagu i pravi je moderni vezista, što ga je preporučilo Barseloni i prošle godine, ali je na kraju ipak završio u Totenhemu u transferu vrednom 70.000.000 evra plus bonusi.

Barsa je ponovo planirala da ga kupi, s tim što će se Pevci teško odlučiti za prodaju. Bar ne bez ozbiljne finansijske podloge, a to znači bar 80.000.000 evra, ako ne i više.

Bez obzira na to što je po dolasku Žozea Murinja umesto Maurisija Poketina izgubio delimično na značaju. To se najbolje videlo u dvomeču osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga. Osim ako se odnos njih dvojice ne promeni u budućnosti, Totenhem bi čak i pristao na pregovore, s obzirom da je najavljeno da će Posebni skroz da promeni sliku izgleda Pevaca...

Takođe, navijači Totenhema napadaju Francuza cele sezone jer je pokazao baš nezavidan nivo izgaranja na terenu, a i fizička sprema mu nije na najvišem nivou. Na utakmici sa Volvsima usnimljen je, pri zaostatku njegovog tima, koji je kasnije pretočen u poraz, kako se nonšalantno vraća u odbranu laganim hodanjem, zbog čega je i izviždan na utakmici sa Noričom.

Navijači Crvene zvezde sećaju ga se iz dva duela Pevaca i crveno-belih u grupnoj fazi Lige šampiona ove sezone.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.