KRENUO PARNI VALJAK: Milošević izdiktirao čak 38 imena na početku priprema, ali mnogi se nisu pojavili prvog dana!
Fudbaleri Partizana počeli pripreme, Foto: Espreso

Pripreme Partizana

KRENUO PARNI VALJAK: Milošević izdiktirao čak 38 imena na početku priprema, ali mnogi se nisu pojavili prvog dana!

Crno-beli su u Zemunelu izvršili prozivku

Objavljeno: 10:55h
Aleksa Radosavljević

"Parni valjak" je upalio svoje motore. Savo Milošević je ove subote izvršio prozivku u Zemunelu na startu letnjih priprema Partizana.

Na zvaničnom spisku igrača nalazi se čak 38 imena: Vladimir Stojković (dolazi 16. juna), Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Danilo Pantić (s mladom reprezentacijom Srbije), Nikola Lakčević, Strahinja Jovanović Milan Smiljanić (dolazi 16. juna), Ognjen Ožegović,Sejduba Suma, Mark Valijente (dolazi 16. juna), Zoran Tošić (dolazi 16. juna), Armin Đerlek, Filip Stevanović, Saša Zdjelar, Goran Zakarić (dolazi 21. juna), Rikardo Gomeš (dolazi 18. juna), Nemanja Nikolić, Aleksandar Šćekić (dolazi 22. juna), Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović (dolazi 20. juna), Svetozar Marković, Nemanja R. Miletić, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Miljan Momčilović, Musa Ndžai, Bojan Ostojić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Aleksandar Lutovac, Dominik Dinga, Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Radivoj Bosić, Slobodan Urošević, Dejan Georgijević i Ivan Milosavljević.

Spisak fudbalera Partizana na početku letnjih priprema
Spisak fudbalera Partizana na početku letnjih pripremafoto: Espreso

Ipak, nisu se svi igrači pojavili na početku priprema, jer su neki dobili i nešto duže odsustvo što zbog privatnih, što zbog obaveza koje su u prethodnom periodu imali u reprezentacijama.

Na okupljanju su se pojavile i novajlije Lutovac, Pešukić, Vujačić i Dinga.

Pred početak priprema igračima su se obratili predsednik kluba Milorad Vučelić i trener Savo Milošević.

- Priče je bilo mnogo, biće i ubuduće, ali jedino vredi ono što se pretoči u delo. Pred nama je dosta prepreka, moraćemo dosta toga da uradimo da bismo ostvarili ciljeve - kratka je bila Miloševićeva poruka igračima.

- Dragi igrači Partizana, velikog kluba, kome ste mnogo dali, bilo bi dobro da jedinstvo starih i proverenih igrača, kao i onih mladih, koji tek dolaze, dokažete kroz vrednost i veličinu kluba. Partizan kao i svake godine u ovo vreme sprema se za tri takmičenja: za prvenstvo, kup i Evropu. Očekujem da na svim poljima jurišamo na dva trofeja i što bolji plasman na međunarodnoj sceni. Ovo su samo reči, a na vama je da sa naših reči, i onih koje ćete vi davati kroz intervjue, pređete na dela. Pred vama je teška takmičarska godina, učinićemo sve što možemo da vam pomognemo. Odgovornost je na vama. Ne kažem krivica. Biće i bilo je dobrih rezultata i poraza. Prvih više, drugih manje. Ako damo sve od sebe, možemo očekivati da nas posluži i sreća junačka. Nadam se da ćete da prevaziđete sopstvene mogućnosti. Vas su kao igrače dosta potcenjivali i vređali, ali ja sam verovao u vas i vi ste pokazali da je to opravdano. Želim vam da igrate bolje - rekao je Vučelić.

Crno-beli će narednih nedelju dana raditi u Beogradu, posle čega sledi selidba na Zlatibor.

Stručni štab Partizana
Stručni štab Partizanafoto: Espreso

Drugi deo priprema počinje 2. jula i biće obavljen u Sloveniji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.