IMA LOVE KAO DVA ĐOKOVIĆA, A NIJE MORAO NI DA SE OZNOJI: Upoznajte Majkla Bafera, čoveka koji najavljuje boks, a može da kupi pola Srbije!
Foto: Reuters

Neverovatno

IMA LOVE KAO DVA ĐOKOVIĆA, A NIJE MORAO NI DA SE OZNOJI: Upoznajte Majkla Bafera, čoveka koji najavljuje boks, a može da kupi pola Srbije!

On je pravi kralj ringa, ali se nikada nije borio!

Objavljeno:

Majkl Bafer je američki najavljivač boks mečeva čije se bogatstvo procenjuje na neverovatnih 400.000.000 dolara.

On je jedan od najpoznatijih ljudi u ovom poslu, kojim se bavi od 1982. godine, ali se pre toga okušavao u mnogim poslovima, a između ostalog i u glumi i modelingu.

Postao je poznat po frazi "Jeste li spremni za frku?" ("Let's Get Ready to Rumble"), pa ju je čak i brendirao. Jednom prilikom je zaradio 100.000.000 zelenih novčanica kada ju je ustupio popularnoj igrici "Ready to Rumble".

Bafer je tokom svoje komentatorske karijere zaradio neverovatnih 400 miliona dolara, a najviše zbog korišćenja njegovog brenda.

Inače, Majkl se tokom karijere pojavio u mnogim filmovima i serijama, među kojima su Krid, Sledeći američki Top model, Roki Balboa, Simpsonovi, Roki 5, Redy to Rumble i mnogi drugi...

Majkl Bafer
Majkl Bafer foto: Reuters

Bafer obično zarađuje između 25.000 i 100.000 dolara svaki put kada izgovori svoju poznatu frazu, a u nekim retkim situacijama je zaradio čak i milion dolara.

Poređenja radi, bogatstvo Novaka Đokovića se procenjuje na 200.000.000 dolara...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.