NELJUDSKI USLOVI U NIKŠIĆU, OVO JE STRAŠNO! Partizan odradio trening pred duel sa Rudarom, da li ovde uopšte može da se igra fudbal?! (FOTO)
Foto: FK Partizan

zamrznuti u vremenu

NELJUDSKI USLOVI U NIKŠIĆU, OVO JE STRAŠNO! Partizan odradio trening pred duel sa Rudarom, da li ovde uopšte može da se igra fudbal?! (FOTO)

U Nikšiću je Tito izgleda idalje živ

Objavljeno: 21:09h

Partizan će u četvrtak odmeriti snage sa Rudarom iz Pljevalja u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica će biti odigrana na stadionu kraj Bistrice, fudbalskom zdanju na koje svoje mečeve u crnogorskom prvenstvu igra Sutjeska.

Atmosfera na pripremama PArtizana
Atmosfera na pripremama PArtizanafoto: FK Partizan

UEFA nije dozvolila Rudaru da igra meč na svom terenu, ali je teško zaključiti zbog čega je to objekat kraj Bistrice bolje mesto za odigravanje utakmice.

Stadion u Nikšiću nije se mnogo promenio u odnosu na vreme kada je Sutjeska igrala u istoj ligi sa Partizanom i Crvenom zvezdom, a to potvrđuje i podatak da je ljudima koji bi trebalo da izveštavaju o utakmici posao značajno otežan.

Trening Partizana
Trening Partizanafoto: FK Partizan

Bežični internet na stadionu nije dostupan, a ako ćemo o novinama onda su to reflektori koji su u međuvremenu postavljeni baš kao i na većini manjih stadiona u Srbiji.

Atmosfera na treningu crno-belih
Atmosfera na treningu crno-belihfoto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana imali su prilike da osete teren i da odrade trening pred sutrašnji meč koji će početi od 20.15 uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije.

BONUS VIDEO: Novinari Espresa u epizodi "Valjati se kao Nejmar"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.