SKANDAL U BORBI ZA LIGU ŠAMPIONA: Slavio gol pokazujući albanskog orla! UEFA mu spremila kaznu, a odgovor njega i njegovog kluba je izazvao bes! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Football Television

Treba još više da ga odrape

SKANDAL U BORBI ZA LIGU ŠAMPIONA: Slavio gol pokazujući albanskog orla! UEFA mu spremila kaznu, a odgovor njega i njegovog kluba je izazvao bes! (VIDEO)

Liridon Leči je po uzoru na Džaku i Šaćirija uradio ono što je zabranjeno prema pravilima UEFA i FIFA

Objavljeno:

Novi skandal u režiji albanskih fudbalera dogodio se na pretkvalifikacionom turniru za Ligu šampiona koji se igrao na Gibraltaru.

Po prvi put ove sezone je UEFA organizovala pretkvalifikacioni turnir čiji je pobednik ušao u 1. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a to je klub Drita iz Gnjilana.

Oni su u finalu u produžecima pobedili domaći Linkoln 4:1, a dva gola je postigao Liridon Leči koji je po uzoru na Džaku i Šaćirija pogotke proslavljao pokazujući dvoglavog orla sa albanske zastave.

Time je izazvao novi skandal, jer je poznato da FIFA i UEFA ne dopuštaju bilo kakve političke poruke, što ovo svakako jeste, na sportskim događajima i zbog toga je protiv njega pokrenuta istraga koja će se verovatno završiti kažnjavanjem.

- Izgleda da je UEFA pokrenula istragu protiv Lečija zbog dvoglavog orla. To je smešno. Mi smo Albanci i uvek ćemo se ponositi time. Leči je rekao da će to uvek raditi posle golova. - poručili su sa Tviter naloga njegovog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.