BUDUĆNOST PROSLAVILA ABA TITULU MESEC DANA KASNIJE: Otvoren autobus na ulicama, vatromet, Džile izgubio opkladu, a pevao im brat navijača Zvezde! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Sportcast Portala RTCG

Beše fešta

BUDUĆNOST PROSLAVILA ABA TITULU MESEC DANA KASNIJE: Otvoren autobus na ulicama, vatromet, Džile izgubio opkladu, a pevao im brat navijača Zvezde! (VIDEO)

Budućnost proslavila titulu ABA ligre na glavnom trgu u Podgorici

Objavljeno: 14:04h

Košarkaši Budućnosti koji su osvojili ABA ligu, pobedom nad ekipom Crvene Zvezde od 3:1 u finalnoj seriji plej ofa, ali su tek u četvrtak 10. maja (27 dana nakon osvojene titule) proslavili titulu na gradskom trgu u Podgorici.

Glavne zvezde večeri bili su igrači Budućnosti, a masu na trgu u Podgorici su zabavljali Saša Matić i Dino Merlin.

Zanimljiva je i činjenica da je brat Saše Matića, Dejan Matić, vatreni fan crveno-belih koji je često na mečevima Crvene zvezde u Evroligi u Beogradu.

Šampioni su na glavni trg došli u otvorenom autobusu a na bini se pojavio i trener ekipe Aleksandar Džikić.

- Izgubio sam opkladu sa Draganom Bokanom, jer sam miislio da će vas biti manje. Hvala što nas volite, mi ćemo da nastavimo da radimo - poručio je navijačima trofejni strateg.

Slavlje na trgu se prenelo duboko u noć, a u jednom trenutku se na bini pojavio i prvi čovek Budućnosti sa potvrdnom vesti, da će njihov tim sledeće sezone nastupati u Evroligi.

- Naši momci i trener su učinili ono što je izgledalo nemoguće. Sada je na nama da radimo. Cilj je jasan, želimo da ponovimo osvajanje Jadranske lige i opet izborimo učešće u najelitnijem evropskom takmičenju - završio je Bokan, nakon čega je usledio spektakularan vatromet.

BONUS VIDEO: Saša Ilić posle pogotka za pamćenje protiv Čuke

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.