Na Ibanjeza ne računaju, ali prevelika je lova u igri za Zvezdu! Ipak, postoji način kako bi mogao da se vrati!
Foto: Saša Pavlić Koky

trebalo bi sve da se poklopi

Na Ibanjeza ne računaju, ali prevelika je lova u igri za Zvezdu! Ipak, postoji način kako bi mogao da se vrati!

Argentinac je tužio klub zbog neisplaćene četiri plate, ako Trabzon odbije, onda će morati pred FIFA i to bi mogla da bude šansa crveno-belih

Objavljeno:

Luisu Ibanjezu je poručeno u Trabzonu da može slobodno da traži novi klub.

Sjajni desni bek koji je očarao Delije igrama u Crvenoj zvezdi proživeo je pravi košmar tokom prethodnih godinu dana u Turskom klubu.

Posle transfera vrednog 1.400.000 evra, odigrao je tek nekoliko utakmica i to na početku, da bi ubrzo bio sklonjen iz prvog tima i na kraju bio prebačen da trenira sa omladincima.

foto: Saša Pavlić Koky

Jasno je da Turci ne računaju na njega, a i njemu se verovatno ide negde gde će redovnije igrati, međutim, postoji veliki problem. To je plata Argentinca.

On bi u drugoj godini ugovora trebalo da zaradi 950.000 evra, a u trećoj i više od milion, a teško je očekivati da bi iste takve uslove mogao da mu ponudu bilo koji drugi klub.

foto: Saša Pavlić Koky

Ipak, on bi mogao da postane slobodan igrač, jer je tužio klub zato što mu nisu isplaćene poslednje četiri plate. Ukoliko Trabzon odbije to da učini, može da ih tuži FIFA koja bi verovatno presudila u njegovu korist te bi Turci morali da mu isplate 2.250.000 evra.

Klubovi koji su zainteresovani spremno i pažljivo prate razvoj situacije. U takvom slučaju i Crvena zvezda bi mogla da reaguje!

BONUS VIDEO: Radonjić razgalio Delije upaljenom bakljom na proslavi titule

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.