AMERIKANCI U ŠOKU ZBOG JEDNOG DETALJA SA MARAKANE: Nisu mogli da veruju šta su videli! (VIDEO)
Marakana, Foto: Starsport©/David Damnjanović

RAJKO MITIĆ

AMERIKANCI U ŠOKU ZBOG JEDNOG DETALJA SA MARAKANE: Nisu mogli da veruju šta su videli! (VIDEO)

Nije krio oduševljenje

Objavljeno: 12:03h

Crvena zvezda je učešćem u Ligi šampiona skrenula pažnju i stranih medija.

Tako je bilo i pred utakmicu crveno-belih protiv Lajpciga, pre čiji susret je jedan strani mediji govorio u crveno-belima, a posebno stadionu "Rajko Mitić".

Tačnije o tunelu o kome su ispričane mnoge priče, sada su se i stranci dotakli ove teme.

"Najbolji deo bio je kada sam došao na stadion i koračao kroz legendarni tunel. Ta stvar je neverovatna! Nikada nešto nisam video pre toga, Dok sam koračao njime nisam verovao da je toliko veliki, ogroman je. Bilo je dosta vremena za razmišljanje, kaže da su se i Zvezdini igrači plašili ovog tunela. Postoji jedna priča kada se Siniša Mihajlović prvi put zagrevao za utakmicu, naslonio je ruku na zid, i sama pomisao da treba da izađe na teren ga je činila nervoznim, 13.000 navijača Zvezde stoji iznad tunela", rekao je Marko Mesina novinar američkog CBS sport kanala.

Sem ove priče o tunelu, isti novinar je pričao o tome da je Srbija uspešna ne samo u fudbalu nego i u ostalim sportovima i da je u razgovoru sa Srbima došao do saznanja da je dovoljno da se kaže samo Zvezda.

Stadion "Rajko Mitić" je bio ispunjen do poslednjeg mesta na utakmici protiv Lajpciga, ali to na kraju ipak nije pomoglo Zvezdi da dođe do bodova na ovom meču, jer je na kraju poražen sa 2:1.

Zvezdi do kraja takmičenja u Ligi šampiona ostaju još dueli sa Jang Bojsom u Bernu i protiv Mančester sitija i to će isto biti prilika da možda neki drugi novinari se upoznaju sa zanimljivostima sa najvećeg stadiona u Srbiji.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Esoresi/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.