JOVANA JEREMIĆ RONI SUZE: Voditeljku POTPUNO PATOSIRALO saznanje o ćerkici Lei!
Foto: instagram/jeremicjovana

au!

JOVANA JEREMIĆ RONI SUZE: Voditeljku POTPUNO PATOSIRALO saznanje o ćerkici Lei!

Voditeljka Jovana Jeremić je u nekoliko navrata pustila suzu na današnji dan.

Objavljeno: 19:08h

Pored toga što je neko ko već godinama naciju intrigira svojim ponašanjem, jutarnjom emisijom koja se po mnogo čemu razlikuje od standardnih Jovana hrabro korača napred i nada se novim poduhvatima, izazovima a i emotivnom partneru jer ponuda ima dosta otkako je stavila tačku na svoj brak sa političarem Vojislavom Miloševićem.

Poznato je da Jovana sa bivšim mužem ima ćerkicu Leu kojoj posvećuje svu moguću pažnju i koja živi sa njom otkako je prekinula svoju zajednicu sa Vojislavom.

1 / 7 Foto: © ATA Images

On svakodnevno viđa dete i voditeljka je već u medijima isticala da su upravo zbog Lee i prijateljskog odnosa koji odavno gaje jedno prema drugom posle razvoda ostali u dobrim odnosima.

Današnji dan je za voditeljku bio veoma emotivan jer nije očekivala da će joj se dogoditi situacija koja je potpuno pomela a tiče se njene ćerke.

Naime, Jovanu je ćerka Lea iznenadila poklonom koji je sama napravila u vrtiću, što je Jeremićevu posebno ganulo.

- Danas mi je najlepši 8.mart u životu. Lea me je rasplakala. Nisam očekivala. Napravila mi je poklon za 8.mart u vrtiću. Moja ćerka je meni dala poklon. Nisam znala kako da odreagujem. Osećala sam se tako nesnađeno, mešale su mi se emocije i fleševi šta smo sve zajedno prošle, sve naše borbe, mamine nelagode, mamine suze i Leini osmesi - počela je izlaganje voditeljka na društvenim mrežama.

1 / 3 Foto: instagram/jeremicjovana

- Srećna sam i puno mi je srce. Toliko smo hrabre i svoje, emotivne i dobre. Čista duša najsjajnije sija. Ulazim u auto, vozač mi kaže: ”Jovana, ćerka je ista vi. Preslatka je.“ Ja i dalje plačem od sreće jer sam jedan teški emotivac i čovek se okreće i kaže :” Jovana, Lea je ponosna kakvu majku ima.” - dodala je razneženo Jeremićeva.

- Lea, voli te majka. P.S. I posle kažite da je meni lako - zaključila je voditeljka.

Bonus video:

00:24

Jovana Jeremić Espreso čelendž

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.