PRE MNOGO GODINA KONSTRAKTA JE UMEŠALA ACU LUKASA I SRPSKU PEVAČICU: Isplivao sada NEOSPORIV DOKAZ, ovo je ISTINA!
Foto: © ATA Images

HIT

PRE MNOGO GODINA KONSTRAKTA JE UMEŠALA ACU LUKASA I SRPSKU PEVAČICU: Isplivao sada NEOSPORIV DOKAZ, ovo je ISTINA!

Kada je pobedila Konstrakta, sve je zanimalo šta Lukas ima da kaže na to, a folker je za medije dao izjavu da je "namešteno da on ne pobedi".

Objavljeno:

Ana Đurić Konstrakta pobedila je na izboru za Pesmu Evrovizije. Osvojila je 24 poena, odnosno maksimalan broj - i od publike i od žirija.

Međutim, još pre početka festivala, Aca Lukas je izneo tvrdnje da je takmičenje namešteno, te da je Olivera Kovačević primila mito od učesnika kako bi dalje progurala svoje takmičare.

1 / 6 Foto: Printscreen RTS

Kada je pobedila Konstrakta, sve je zanimalo šta Lukas ima da kaže na to, a folker je za medije dao izjavu da je "namešteno da on ne pobedi", kao i da bi možda bolje prošao "da je prao noge, a ne ruke".

Konstrakta je objavila fotografiju iz 2014. na kojoj se nalaze Lukas i Zorica Brunclik, pa su svi, čim su primetili njegov lik, pomislili da prisustvuju novom medijskom ratu.

Međutim, Ana je tada zapravo prokomentarisala stajling Zorice Brunclik, koja je nosila sako u leopard šari i imala zlatnu kajlu oko vrata, dok je na glavi nosila sunčane naočare. Ana je ovo pronašla kao inspiraciju i povezala je sa inostranom zvezdom, reperkom M.I.A., pa je u opisu fotke stajalo: Zadatak za m.i.a.

Aca Lukas
foto: Facebook

Bonus video:

01:21

Aca Lukas o Beoviziji za Kurir

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.