NIJE USPELA DA GA SAKRIJE! OVO JE MUŽ SOFIJE RAJOVIĆ ZA KOGA SE NEDAVNO UDALA: Pogledajte KO JE U PITANJU! (FOTO)
Foto: instagram prinstcreen

niste znali!

NIJE USPELA DA GA SAKRIJE! OVO JE MUŽ SOFIJE RAJOVIĆ ZA KOGA SE NEDAVNO UDALA: Pogledajte KO JE U PITANJU! (FOTO)

Muž Sofije Rajović, njegov identitet i način života donedavno je bila strogo čuvana tajna.

Objavljeno: 23:06h

Ko je muž Sofije Rajović, kako izgleda i čime se bavi pitanja su koja su danima nakon tajnog svadbenog veselja glumice mučila javnosti.

1 / 6 Foto: Printscreen

Atraktivna dramska umetnica od medija je sakrila čak i ime svog izabranika, u čemu je uspela jer su njeni prijatelji i članovi rodbine po tom pitanju stali uz nju.

Ni od koga, nikada, niti u jednom momentu nije se moglo čuti koje je to prezime ona na svoje prilikom udaje dodala, kako njen životni partner zarađuje za život, a još manje koliko godina ima.

Dobar deo pomenutih informacija o suprugu Rajovićeve i dalje je dobro čuvan. Do njegovog lika, međutim, ekipa magazina Story sasvim slučajno uspela je da dođe. Prve fotografije zgodnog dase sa venčanja pojavile su se nedavno na "Instagramu", a mnogi su prokomentarisali da je reč o vrlo šarmantnom muškarcu. Šta vi kažete?

Sofija Rajović
foto: Printscreen Instagram

Glumica Sofija Rajović (34) se nedavno udala u tajnosti, za partnera čiji identitet nije želela da otkriva.

- Moj suprug i ja želimo da on ne bude izložen javnosti jer se ne bavi javnim poslom. Najbitnije je da sam napravila pravi izbor i da sam presrećna. On je čovek koji me vrlo dobro poznaje, a ono što je takođe važno jeste da smo jedno drugo prihvatili sa svim našim vrlinama i manama i da se jako dobro razumemo- rekla je ona za Gloriju.

Sofija Rajović
foto: Marina Lopičić

Sofija i njen izabranik već duže su u emotivnoj vezi i, kako glumica otkriva za medije, on je želeo da je zaprosi na originalan, savršen način.

- Ali korona nas je poremetila tako da je sve na kraju ispalo spontano. Što bi rekli ljudi: napravi plan da ti se Bog nasmeje. Međutim, kod venčanja nije bilo nepoznanica.

- Venčali smo se na Kalemegdanskoj terasi. Bilo je bajkovito. Najbitnije je da smo se svi dobro proveli i da su energija i raspoloženje nas gostiju u svakom momentu bili na vrhuncu. Nismo se venčali u crkvi, to smo ostavili za neki drugi put jer nama nikada nije dosta razloga za slavlje. Oboje smo veselog duha i volimo da okupimo drage ljude uživamo s njima.

Bonus video:

00:14

Sofija Rajović sa mužem posle venčanja

(Espreso/Story/Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.