KAKAV PREOKRET: Ni Lukas, Ni Sara, ni Zorja - ONA JE GLAVNI FAVORIT ZA ODLAZAK NA EVROVIZIJU!
Foto: Profimedia

šok

KAKAV PREOKRET: Ni Lukas, Ni Sara, ni Zorja - ONA JE GLAVNI FAVORIT ZA ODLAZAK NA EVROVIZIJU!

Definitivno jedan od najoriginalnijih nastupa, dok sedi na stolici i pere ruke i u numeri govori o zdravlju

Objavljeno:

Umetnica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, nakon polufinalog nastupa na izboru za pesmu Evrovizije i prolaska u finale, sa pesmom "U zdravom telu zdrav duh", jedan je od favorita za pobedu, a na mrežama svi bruje o njoj.

Naime, Konstakta nije bila na listama favorita i mnogi su ispod njene numere pisali da je samo jedna od neprimetnih učsnika, čak i čudna, međutim, zbog tri minuta, koliko je trajao njen nastup u prvom polufinalu - sve se promenilo.

Večeras nas očekuje drugo polufinale, a glavni favorit za pobedu je Sara Jo.

Deluje kao da se Ana promociji nije posvetila, za razliku od pojedinih kolega, ali je nakon performansa na bini privukla ogromnu pažnju gledalaca kako u Srbiji, tako i u regionu.

Definitivno jedan od najoriginalnijih nastupa, dok sedi na stolici i pere ruke i u numeri govori o zdravlju, a u refrenu ponavlja frazu "biti zdrava", šalje jaku poruku i, sudeći po rekcijama, zaraznim stihovima, postala je jedan od najvećih favorita.

"Sjana, toliko drugačija i svoja", "Najbolja pesma u prvom polufinalu", "Ona je pobednica!", "Dajte da pošaljemo nešto originalno i kvaitetno", "Ova žena nije izviđač nego umetnica", "Genijalno", "Ovo ne mogu da izbacim iz glave", "Konstakta bi bila primećena u Evropi", "Žena odršala lekciju, nadam se da Srbijaovo razume", neki su od komentara.

1 / 3 Foto: Printscreen/Jutjub/RTS

- "In Corpore Sano" ima mnogo pratećih sadržaja, pod krovnom temom odnosa prema zdravlju. Ne mogu da obuhvatim sve, ali izdvajam odnos prema zdravlju koji ide od "mora" do "može". S jedne strane živimo u atmosferi (straha) u kojoj je zdravlje postavljeno kao vrhunska vrednost iza koje stoji jedna enormna potrošnja - rekla je ranije Konstarakta.

- O zdravlju se priča kao o nečemu što je u potpunosti u našoj kontroli, samo ako uradimo ovo, kupimo ono, zapratimo najnoviji trend, poslušamo ono… Mora se biti zdrav. To je presija koja nas ostavlja u strahu. S druge strane, moguće je ostvariti jedan zdravorazumski odnos u kome je zdravlje donekle u našim rukama u kome se, shodno tome, bolest i konačno smrt, prihvataju sa manje straha. A sistemska podrška je tanka, nažalost, kako u zdravstvu tako i u edukaciji na tu temu. Zdravstvo je sve više nedostupno i skupo… I tako dalje - izjavila je tada za portal Nova S.

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.