SEKA ALEKSIĆ VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI O JELENI KARLEUŠI: Rešila je SVE DA IZNESE, konačno izašla sa argumentima!
Foto: Instagram

šok

SEKA ALEKSIĆ VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI O JELENI KARLEUŠI: Rešila je SVE DA IZNESE, konačno izašla sa argumentima!

Zoran (Birtašević, Jelenin prijatelj i PR) takođe mi je drag i veoma kulturan čovek. Pratimo se na Instagramu ‒ objasnila je pevačica i odgovor potpisala srcem.

Objavljeno:

Seka Aleksić odavno nije deo estradnih kuloarskih priča. Živi daleko od tog sveta, u mirnoj porodičnoj oazi, i drži se neke svoje životne filozofije. Folk zvezda nedavno je ćaskala sa pratiocima na Instagramu, a jednog je zanimalo u kakvim je danas odnosima sa koleginicama, posebno onima sa kojima je nekad bila na ratnoj nozi. Ko prati estradna zbivanja zna da je među njima bila i Jelena Karleuša. No, stvari su se promenile...

‒ Ovakvih pitanja uvek bude nekoliko, pa red je da odgovorim. Ja sam se kroz godine menjala, sazrevala i trudila da nemam oko sebe negativnu energiju. Ranije se svašta dešavalo, neiskustvo, huškanja, i tako dalje. Sa moje strane sada postoji veoma lepo mišljenje o Jeleni. Zoran (Birtašević, Jelenin prijatelj i PR) takođe mi je drag i veoma kulturan čovek. Pratimo se na Instagramu ‒ objasnila je pevačica i odgovor potpisala srcem.

Seka Aleksić
foto: Instagram

Bonus video:

00:33

Jelena Karleuša o Didi Džej

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.