DANAS SVI PLAČU ZBOG ĆERKE POKOJNE ISIDORE BJELICE! (FOTO)
Foto: Luka Šarac

potresno

DANAS SVI PLAČU ZBOG ĆERKE POKOJNE ISIDORE BJELICE! (FOTO)

Takođe, mnogi su prokomentarisali kako je ljubav koju je Isidora imala prema deci, i oni prema njoj, večna, te da ova fotografija podseća na neka lepša vremena.

Objavljeno: 14:57h

Fotografija Vile Pajkić i Lava Pajkića sa njihovom pokojnom majkom Isidorom Bjelicom, koju niko nije video do sad, osvanula je na društvenim mrežama i mnoge ujedno i raznežila i rastužila.

Ćerka Isidore Bjelice ne krije koliko joj majka nedostaje, te vrlo često na "Instagramu" podeli neku uspomenu iz književnicinog života, kao i iz svog detinjstva. Nedavno, Vila je objavila nikad viđenu fotografiju, nastalu na zajedničkom putovanju, a na kojoj se vidi koliko je Isidora za života bila posvećena majka.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

Naime, na pomenutoj fotografiji mala Vila majci je u naručju, dok se nešto stariji Lav ne odvaja od njih. Takođe, mnogi su prokomentarisali kako je ljubav koju je Isidora imala prema deci, i oni prema njoj, večna, te da ova fotografija podseća na neka lepša vremena.

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je u svojoj 52. godini nakon višegodišnje borbe sa kancerom. Informaciju o smrti Isidore Bjelice potvrdila je njena sestra.

Isidora Bjelica
foto: Instagram

Bonus video:

04:57

OD REČI VESNE DEDIĆ I KAMEN BI ZAPLAKAO: Isidora Bjelica sakupila snagu da deca odrastu! (KURIR TV)

(Espreso/story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.