DA LI SE SEĆATE ČUPA KALAČA? Opštio je sa Jelenom JAVNO, a danas ima ČETVORO dece i IZGLEDA OVAKO!
Foto: Dragan Kadić

šok

DA LI SE SEĆATE ČUPA KALAČA? Opštio je sa Jelenom JAVNO, a danas ima ČETVORO dece i IZGLEDA OVAKO!

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama pevač, pored ćerke Eveline ima troje dece

Objavljeno:

Rijaliti pobednica Jelena Golubović poznata je po vezi sa Čupom Kalačom sa kojim je bila intimna u štali tokom ''Farme'', a zajedno su učestvovali u rijalitiju "Parovi", nedavno je posetila i rijaliti program "Bar".

Poznato je da Jelena i on nisu u dobrim odnosima, a Golubovićeva ga s vremena na vreme spomene u javnosti, najčešće u negativnom kontekstu.

S obzirom na to da se nakon učešća u „Parovima“ i vezom sa Jelenom Golubović povukao iz domaće javnosti, o njegovom privatnom životu se danas vrlo malo zna.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama pevač, pored ćerke Eveline ima troje dece.

Dok je njegova bivša na teškim mukama jer se već nekoliko nedelja nalazi na meti dva udvarača. U pitanju su ruski tajkun i grčki brodovlasnik. Oni su potpuno odlepili za rijaliti zvezdom, a koliko su uporni u želji da je osvoje, svedoči i činjenica da obojica žele da dođu na Avalu kako bi se upoznali s njom.

Inače, rediteljka, glumica i jedna od najuspešnijih učesnica rijalitija, jer je čak dva puta izašla iz njih kao pobednica, Jelena Golubović i u aktuelnoj situaciji pokazala je svoju veličinu i ljudskost. Naime, ona je sve prijatelje, koje je zadesio rat između Rusije i Ukrajine, pozvala da se sklone kod nje u Beograd.

- Mislim da bi moj otac kome je danas godišnjica smrti bio ponosan na mene što sam sve prijatelje iz Moskve i Kijeva zvala da sa sve porodicama dođu kod mene, makar ja spavala i na podu - rekla je Jelena i osvrnula se na sve što je postigla otkako ju je pre 20 godina otac zauvek napustio.

- Za ovo vreme stvorila sam i veliku kuću na Avali, a nakon režije za koju me on školovao, nastavila sam da se usavršavam i nedavno sam postala i medijator. Medijacija je divan, human posao čiji je cilj da miri ljude. Ruka-ruci! Ono što je divno u ovom mom novom poslu je upravo to što je sve dobrovoljno i poverljivo, a zasniva se na ravnopravnosti i nepristrasnosti i ekonomičnosti. Sve ovo ne bih toliko zavolela da nije mog Profe iz čijeg udžbenika čak i konkurenti uče. U svakom slučaju, ja i ništa da ne uradim više, posle sedam predstava i više pobeda i tolikih škola i diploma koje sam pošteno i krvavo unovčila i ništa da ne uradim više, ja sam uspela. - priča pa nastavlja:

1 / 6 Foto: Aleksandar Panić

Voli me nacija, region, plaćali su da me gledaju. Znam da bi bio ponosan sada i na mojih sedam predstava i što sam miljenica nacije i što sam u međuvremenu opet otišla za Kijev, moj drugi rodni grad... Ali, ono što bi mu se posebno dopalo su jedne divne oči, "Kameleon oči", nebo plave-zeleno-sive, koje su mi spasile dušu… Dopalo bi mu se što je naše gore list, prepošten, kao što i važi za Užičane, odakle je moj tata rodom po nani po kojoj nosim ime Jelena i tetki, njegovoj sestri bliznakinji. Baš na Zlatiboru sam i srela te magične oči - rekla je Golubovićka.

Golubovićeva dodaje da joj otac i dalje veoma nedostaje, te da je spremna da ispuni ono što bi on najviše voleo kada je ona u pitanju, a to je da je vidi ostvarenu i kao majku.

Bonus video:

00:21

Haos! Jelena Golubović preuzela vođenje emisije od voditelja Ivana Gajića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.