NIŠTA OD VENČANJA SNEŽANE ĐURIŠIĆ I GINEKOLOGA: Mislili su da će im ljubav trajati večno, kad ono...
Foto: Youtubescreen

promena

NIŠTA OD VENČANJA SNEŽANE ĐURIŠIĆ I GINEKOLOGA: Mislili su da će im ljubav trajati večno, kad ono...

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića pod lupom je javnosti od svog samog početka…

Objavljeno: 23:23h

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića, počela je nakon smrti pevačicinog supruga Slobodana, a pretvorila se u pravu bajku.

Dok je znatiželjna javnost i mediji prate u stopu, Snežana je retko davala izjave o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom objasnila da se nada da će ljubav potrajati večno.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

- Mi smo ljudi u godinama, ne možemo biti dečko i devojka, to je smešno. Da je trebalo da se venčamo, mi bismo to uradili. Ja sam to u nekoliko navrata objasnila. Ne postoji razlog da se venčamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to potrajati Bog zna. Ja ću se moliti da to bude večno – rekla je umetnica jednom prilikom, prenosi „Svet“ .

Sudeći po novonastalim fotografijama, Snežanine molitve su na dobrom putu da budu uslišene, budući da se Vanja preselio u njenu kuću u Jajincima, koju je izgradila sa pokojnim suprugom.

Snežana Đurišić
foto: Dragana Udovičić

Pet godina idilične veze se nastavlja, njih dvoje žive mirnim i povučenim životom i zajedničkim snagama vode računa o domaćinstvu.

Inače, ugledni beogradski ginekolog velika joj je životna podrška i vetar u leđa. Međutim, iako svoju vezu već dugo ne kriju, javnost o Vanji ne zna mnogo.

Tako se gotovo potpuno nepoznato da je sestra od tetke Vanje Miloševića naša poznata novinarka i voditeljka koja je svojevremno bila strah i trepet na malim ekranima u jednom muzičkom takmičenju.

U pitanju je Vesna Milanović.

Vesna, ti si jedna lepotica, najbolja drugarica, zla zaova obožavana, divna novinarka ‒ delila je komplimente Snežana voljenoj zaovi u šminkernici neposredno pred početak emisije „Zvezde Granda Specijal“.

Vesna Milanović se šminka, a Snežana Đurišić se frizira. I onda Vesna kaže: „Šta hoćeš, Snežana, da ti nisam dala svog brata ne bi danas bila srećna“ ‒ prepričao je voditelj Siniša Medić u emisiji, što je voditeljka potvrdila i rekla kako je zbog njih pevačica lepa, zgodna i nasmejana.

‒ Sve je kako kažeš, međutim i brat ti je nasmejan, šta ćemo sad ‒ uzvratila je Snežana, što je ispraćeno aplauzom.

Bonus video:

10:33

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U ŠOKU! POTREŠENA ZBOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Ne mogu ovo više da podnesem, SERIJSKO ODLAŽENJE SA OVOG SVETA

(Espreso/Svet/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.