NEĆETE VEROVATI ZA ŠTA JE OPTUŽENA NATAŠA BEKVALAC: Morala je SVE DA PRIZNA, mnogi zapanjeni SADRŽAJEM!
Foto: © ATA Images

IZNENADILA

NEĆETE VEROVATI ZA ŠTA JE OPTUŽENA NATAŠA BEKVALAC: Morala je SVE DA PRIZNA, mnogi zapanjeni SADRŽAJEM!

Kada sam videla da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogrešila i da to nije moja ćerka.

Objavljeno: 11:29h

Svojevremeno je kružila priča da je pop zvezda Nataša Bekvalac proganjala Maju Ognjenović, sadašnju suprugu njenog bivšeg, prvog po redu muža. Ona je sada demantovala da je proganjala Maju, ali je priznala da je drugoj ženi slala neprimerene poruke, i to sasvim slučajno.

Nepravedno sam optužena da sam uhodila Maju jer je u pitanju neki drugi muž i njegova sadašnja žena... Došlo je do zabune... Moja ćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obaveštenje da se pridružila Vajberu. Pisala sam joj: „Vidim te šta radiš“, „Pratim te“, „Za petama sam ti“, Dišem ti za vrat"... Kada sam videla da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogrešila i da to nije moja ćerka.

1 / 5 Foto: Filip Plavčić

Inače, Bekvalac kao samohrani roditelj ima posebno težak zadatak da vaspitava svoje ćerke Hanu i Katju i da ih izvede na pravi put. Prilikom gostovanja u Jutarnjem programu Kurir televizije, ona je otkrila da joj nije lako, ali i da joj je lepo, kao i da ima veliku pomoć dadilje svojih ćerki.

- Postižem sve jer imam pomoć. Ja ne živim sama, već s Jovanom. Ona je moj partner u odgoju dece. Jovana je najčistije biće koje sam ja srela u univerzumu. Mogu slobodno da kažem da mi partnerski odgajamo Hanu i Katju - istakla je Nataša.

Nataša Bekvalac
foto: Instagram

Bonus video:

03:37

Nataša Bekvalac otkrila da ima intimnu tajnu, potom se dotakla Evrovizije: SARINA PESMA MI SE MNOGO DOPADA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.