PROCURELA EKSPLICITNA FOTKA GOLE LUNE ĐOGANI, ŠOK! (FOTO 18+)
Luna Đogani, Foto: Instagram

au

PROCURELA EKSPLICITNA FOTKA GOLE LUNE ĐOGANI, ŠOK! (FOTO 18+)

Sve na izvolte bez ikakvog blama.

Objavljeno: 14:55h

Luna Đogani pevačica i rijaliti učesnica pleni svojim fizičkim izgledom i slovi za jednu od najatraktivnijih dama domaće javne scene.

U rijalitiju Zadruga se smuvala sa Markom Miljkovićem za koga se prošle godine udala i na svet donela ćerkicu Miu.

1 / 7 Foto: Printscreen

Tokom trudnoće je jedva primetno poremetila svoju kilažu ali se nakon porođaja ubrzo vratila treninzima i svoje telo opet dovela u stanje savršenstva kao da nikada nije ni bila trudna.

Sve što se ticalo Luninog života privlačilo je pažnju, prvenstveno jer je dete poznatih roditelja ali su mediji i tokom njenog učešća u rijalitiju Zadruga pratili svaki korak.

Naime, rijaliti pobednica Luna Đogani svojevremeno uspela je da šokira javnost tokom boravka u Šimanovcima, kada je milionskom auditorijumu pokazala gole grudi.

1 / 7 Foto: Instagram

Poznato je da je se Đoganijeva korigovala grudi, te je stavila silikonske implante, nakon čega se pokrenula tema u javnosti da li su joj cice velike.

Međutim, kako bi pokazala da su joj grudi taman, Đoganijeva je tada bez problema skinula gornji deo košulje, a tom prilikom su joj silikoni bili na izvol'te.

Kamere u rijalitiju ,,Zadruga" su sve zabeležile, a u nastavku možete pogledati kako je izgledala Luna u potpuno slobodnom izdanju.

1 / 6 Foto: youtubescreen

Bonus video:

00:12

ZIMSKE ČAROLIJE MILJKOVIĆ-ĐOGANI: Luna i Marko izveli ćerku Miju u šetnju po PRVOM SNEGU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.