PROGOVORILA O KONKURENCIJI: Tijana Dapčević NAOŠTRENA pred Beoviziju, pred njom je TEŽAK POSAO!
Tijana Dapčević, Foto: Kurir

BORBA

PROGOVORILA O KONKURENCIJI: Tijana Dapčević NAOŠTRENA pred Beoviziju, pred njom je TEŽAK POSAO!

Pevačica se vredno sprema za nastup na "Beoviziji"

Objavljeno:

Tijana Dapčević, svojom harizmom, originalnošću i velikim glasovnim mogućnostima, opstaje kao jedna od najvoljenijih i najprepoznatljivijih muzičkih zvezda zabavne muzike u regionu.

1 / 8 Foto: Kurir

Trenutno je aktuelna pesmom “Ljubi, ljubi, doveka” sa kojom će se takmičiti na predstojećem izboru predstavnika Srbije na Evroviziji 2022. godine.

Nasmejana i puna pozitivne energije, Tijana je otkrila kako je odlučila da uopšte učestvuje na domaćem izboru za Evrosong, koliko očekuje od svoje pesme i koliko je spremna da se bori za pobedu na ovom festivalu.

– Ne borim se, ništa ne očekujem. Idem da se zabavim i da prezentujem svoju pesmu i da se vidim sa kolegama koje nisam videla mesecima jer sam bila uskraćena za to. Izbor za pesmu Evrovizije je mesto gde možeš, između ostalog, da predstaviš publici i svoju novu pesmu, a ne samo da se boriš za Evroviziju. Ja sam na Evroviziji već bila 2014. godine, predstavljala sam Makedoniju, zemlju gde sam rođena i gde sam odrasla.

Za svoju pesmu snimila je i spot iako kako sama ističe nije planirala da to i uradi.

-Želim da predstavim svoju zemlju Srbiju, ali iz ove perspektive, zaista ništa ne očekujem – rekla je kroz osmeh Tijana.

– Sve se desilo za dva dana. Ja uopšte nisam imala u planu da snimam spot i onda su mi Leontina, autorka pesme, i Boško Jakovljević, koji se brine o stajlingu, seli na kičmu i rekli mi da moram da se uradi spot. Pristala sam, ali sam rekla odmah da ćemo uraditi jednostavan spot i onako kako sam ga ja zamislila. Bitno je da ja budem lepa u spotu, drugo ništa nije bitno, jer se pesma već vrti. Mi živimo u svetu hiperprodukcije i mnogi su navikli da izbacuju pesme na dva meseca, te sam odlučila da pesma još malo zaživi sa tim spotom – istakala je pevačica.

Bonus video:

02:19

KRALI SU JOJ PESME! Tijana Dapčević o pesmama koje su bile njoj namenjene: Veliki hit su sad!

(Espreso/Srbija Danas, Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.