RAZOTKRIVENO PRAVO LICE SLOBODE MIĆALOVIĆ: Više nema potrebe da se nagađa! (FOTO)
Foto: © ATA Images

oduševila

RAZOTKRIVENO PRAVO LICE SLOBODE MIĆALOVIĆ: Više nema potrebe da se nagađa! (FOTO)

Nestvarna i prirodna lepota Slobode Mićalović bez filtera i fotošopa ostavlja bez daha.

Objavljeno:

Proslavljena glumica Sloboda Mićalović još jednom je pokazala zašto važi za jednu od prirodnih i najlepših glumica u Srbiji.

Sloboda je objavila niz fotografija na kojima je pokazala svoje lice izbliza, sa šminkom, koja je dodatno istakla njenu prirodnu lepotu.

U opisu fotografija označila je film "Bilo jednom u Srbiji", čija je premijera početkom marta ove godine, te su predivni kadrovi, kako se čini, nastali na setu.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Glumica je pozirala blago nasmejana, a sve je očarala svojim besprekornim izgledom bez filtera i Fotošopa, te su usledile brojne reakcije i komplimenti na račun njenog izgleda.

"Boginja prirodne lepote", "Prelepa si", "Bez teksta ostavljaš, izgledaš kao tinejdžerka", "Predivna žena bez filtera i Fotošopa", "Prirodna lepotica i prava dama, idealna, ali retka kombinacija", "Svaka čast za izgled", "Sloboda, tebi nije potrebna šminka", "Vau, kakva lepotica", neki su od komentara.

Mićalović je u serijala Tanjug Reflektor ranije pričala da je tema o kojoj govori "Bilo jednom u Srbiji" "vrlo korisna i nadasve neophodna", jer se u filmu ne govori o nekom gradu u Engleskoj nego o Leskovcu u Srbiji, koji je između dva rata "mogao da parira nekom gradu u Evropi".

Prema njenim rečima, film govori o ljudima koji su imali vizije i bili spremni da promene kompletno istoriju svog grada, kao Cone, čovek koga su proglasili mrtvim, koji se vraća u Leskovac i okuplja one koji bi mogli da pomognu da se nešto pokrene.

1 / 2 Foto: Instagram

Bonus video:

00:37

Sloboda Mićalović u Trebinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.