I ona sa sobom nosi ogromnu TUGU! Milica Pavlović po PRVI PUT iskreno o čoveku koji je LAGAO i povredio!
Foto: Printscreen/ YouTube/ Milica Pavlović

Emotivna priča

I ona sa sobom nosi ogromnu TUGU! Milica Pavlović po PRVI PUT iskreno o čoveku koji je LAGAO i povredio!

Retko kad, skoro nikada Milica Pavlović nije pričala o svojim vezama, a ponajmanje o ličnim problemima
Objavljeno:

S obzirom na to da njene koleginice sve češće koketiraju sa hip hop zvukom, atraktivna Leskovčanka razjašnjava da li možemo da očekujemo pesme u tom stilu i na njenom albumu.

- Pratim svetske trendove, ali ih se ne pridržavam slepo. Samo su dve pesme na albumu nešto što je naprednije. Ostale pesme su dosta ozbiljnije od svega što sam do sad radila, ali su opet u mom stilu - objasnila je temperamentna pevačica.

Ono o čemu svi pričaju kada je Milica u pitanju, jeste njen ljubavni život, a kako je nedavno izjavila da je zaljubljena, ali da ta osoba za to ne zna, objasnila je šta se događa na tom planu.

- Više nisam zaljubljena. Bila sam, on to nije znao, a ja sam sada rešila da odustanem - rekla je kroz osmeh Pavlovićeva, a onda dodala:

- Definitvno ne umem da zavodim, mora neko mene da zavede. I uvek se ja zaljubim, ali povratne reakcije nema - bila je iskrena pevačica.

Milica je za otkrila i zbog čega najčešće zaplače i da li to radi pred ljudima ili u svoja četiri zida.

- Retko plačem. Nije da verujem u horoskop, ali čini mi se da stvarno imam karakteristike duplog lava. Volim da zadržim tugu za sebe. Jednom godišnje se isplačem, ali tada bolje da se niko ne nalazi u mojoj blizini - ispričala je Milica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.