NIJE NI NJEGOVA? Nova drama Slobe Vasića i verenice: Nastala opet frka oko deteta! Čija je Dunja? (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

veliki obrt

NIJE NI NJEGOVA? Nova drama Slobe Vasića i verenice: Nastala opet frka oko deteta! Čija je Dunja? (FOTO)

Vasić i Perišićka su posle skandala sa njenim bivšim partnerom upali u novi: spekuliše se da je pevač otac njene starije ćerke, oni ne žele da pričaju o tome, a njihovi roditelji imaju različita mišljenja
Objavljeno:

Slobodan Vasić i njegova verenica Marina Perišić ovih dana su u centru pažnje zbog navodnih pretnji Marininog bivšeg muža Strahinje Jovanovića. Međutim, ova priča dobila je neočekivani nastavak jer se spekuliše da je folker zapravo otac Marinine starije ćerkice Dunje (5) i da je to krio sve ove godine!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Damir Dervišagić

Marina Perišić ima dvoje dece, Dunju i Minu (2). Mlađu je dobila s Jovanovićem, dok je Dunju rodila kao tinejdžerka. Navodno, u to vreme je bila u povremenoj vezi s Vasićem, zatrudnela je i na svet je došla Dunja.

Iako je priča o deci svakako lepša od priče o nasilju, Sloba i njegova verenica ne žele da pričaju o tome.

- Slobodan i ja smo se tako dogovorili. Mi se poznajemo devet godina i rešili smo da ne pričamo na temu čije je dete. Kada se završi halabuka zbog nasilja, izaći ćemo s tom pričom o detetu - kaže Marina. Za razliku od verenika, njihovi roditelji rado su dali izjave za Kurir, ali potpuno različite.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.