TINA IVANOVIĆ PRODAJE SVE ZA 2 MILIONA EVRA: Osvanuo oglas koji će vas ŠOKIRATI!
Foto: Promo

opa

TINA IVANOVIĆ PRODAJE SVE ZA 2 MILIONA EVRA: Osvanuo oglas koji će vas ŠOKIRATI!

Ovim povodom se oglasila i Tina Ivanović koja je potvrdila saznanja

Objavljeno:

Pevačica Tina Ivanović koja sa suprugom Zvezdanom Anđićem živi u vili u Kaluđerici, odlučila je da proda nekretninu za neverovatnih dva miliona evra.

Oglas o prodaji vile osvanuo je na sajtu koji se bavi prodajom nekretnina. Kako je navedeno u oglasu, kuća je odmah useljiva i nalazi se na Smederevskom putu. Poznati bračni par naveo je da njihov stambeno-poslovni kompleks ima i terase, podrum, internet, video-nadzor, garažu, ali i pomoćne objekte.

- Prodajem kuću i motel na Smederevskom putu. Oko 1800 m2 poslovnog i stambenog prostora, 20 ari placa.

Zbog enormno visoko cifre za nekretninu korisnici Tvitera u neverici delili su ovaj oglas.

"Vila na Smederevskom putu za dva miliona, hahaha bilo bi smešno da nije istinito", "Minimum bazen bi trebalo da ima za te pare", "ne verujem šta vidim"... su samo neki od komentara.

1 / 6 Foto: Printscreen

Ovim povodom se oglasila i Tina Ivanović koja je potvrdila saznanja.

- Tačno je, istina je da prodajemo kuću. Iskreno, prevelika je za nas dvoje, šta ćemo mi sami u onolikoj kući? A i teška je za održavanje, mora da se tu posveti dosta vremena, ima dosta posla, a mi smo sami. Želimo da je prodamo i da kupimo nešto manje, da bude taman za nas dvoje... Želja nam je da pređemo u neki mirniji kraj, tihi deo grada, da uzmemo neki plac i sagradimo kučicu za nas dvoje, da ima veliko dvorište... To bismo baš voleli - kaže Tina za Pink.rs, a na pitanje ima li potencijalnih kupaca odgovara:

- Ima zainteresovanih, zovu, javljaju se, gledaju... Ali polako, nigde ne žurimo, čekamo najbolju ponudu, pravog kupca - otkrila je Tina.

Nedavno se pisalo da je Tina u renoviranje doma letos uložila 20.000 evra, a kako je nedavno prenela emisija "Paparaco lov", ukupna vrednost pevačicine kuće se procenjivala na više od 340 hiljada evra. Međutim, folkerka i njen muž očigledno su odlučili da profitiraju na ovaj način, pa su za prodajnu cenu nekretnine, kako su naveli mnogi, stavili mnogo više.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.