ZA NJU SE PRIČALO DA ĆE BITI NAJVEĆA ZVEZDA U SRBIJI: Kontroverzna Tijana se POVUKLA nakon takmičenja,EVO šta radi!
Tijana Kadović, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

sećate li se?

ZA NJU SE PRIČALO DA ĆE BITI NAJVEĆA ZVEZDA U SRBIJI: Kontroverzna Tijana se POVUKLA nakon takmičenja,EVO šta radi!

Povukla se iz javnosti

Objavljeno:

Tijana Kadović, iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru nakon "Zvezda Granda", te joj je čak i sam Saša Popović poručio da će biti "najveća zvezda koja je izašla iz ovog takmičenja", povukla se u ilegalu nakon što je ispala iz takmičenja tik pred finale.

1 / 7 Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

- Ne vidim prostor očekivanjima da nakon toga uradim nešto predvidivo i dosadno. Ne žuri mi se. Ne bojim se prolaznosti. Moje sledeće pojavljivanje će svakako “dići prašinu”, kad god to bilo. Mnogima, da ne kažem, većini takmičara su "Zvezde Granda" obezbedile "parče hleba", i nisu imali uslova da biraju kad će, šta će i kako će. Ja sam u taj šou došla po kolače - izjavila je Tijana svojevremeno,

Kao što je već poznato, Kadovićeva je nabacila par kilograma nakon "Zvezda Granda", te se nije često fotografisala za društvene mreže.

Ipak, ona je uspela da se izbori sa viškom i dovede linuju do savršenstva, te na poslednjim fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu izgleda neverovatno dobro.

Tijana više nije aktivna u javnosti, ali ako je suditi po njenom Instagram profilu ona živi život punim plućima, pa tako često boravi na egzotičnim destinacijama, gde takođe ima interesantne stajlinge.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.