NESTALA JE SA TV EKRANA, A SRBI JE I DALJE PAMTE: Danas živi DRUGI ŽIVOT, udata za NAŠEG GLUMCA i izgleda OVAKO!
Ivana, Foto: Print Screen Youtube

TV LICE

NESTALA JE SA TV EKRANA, A SRBI JE I DALJE PAMTE: Danas živi DRUGI ŽIVOT, udata za NAŠEG GLUMCA i izgleda OVAKO!

Dosta se promenila

Objavljeno:

TV lice Ivana Zarić i glumac Ivan Zarić 2001. godine jedno su drugom izgovorili sudbonosno da. U njihovom životu, kako je često govorila voditeljka, sve je došlo u pravo vreme. Ipak, kada se ostvarila u ulozi majke, Ivana je poželela da karijera malo sačeka, a da se ona posveti svojim ćerkama.

Šesnaestogodišnja Katarina i trinaestogodišnja Olga centar su sveta svojim roditeljima, koji danas uspešno grade svoj odnos, ali i karijere. Ivan je u poslednje vreme glumio u nekoliko televizijskih ostvarenja, dok Ivana predano radi na svojoj televizijskoj emisiji.

1 / 4 Foto: printscreen

Muž Ivane Zarić, još uvek uspeva da je obori s nogu, što je za dug brak poput njihovog od presudnog značaja.

- Naravno da smo se promenili, sazreli, dobili decu... Srećom, nismo promenili svoje životne rezone i sigurno je to jedan od razloga zbog čega smo toliko dugo zajedno. Ljubav menja svoje oblike s godinama i ne mislim da nestaje, naprotiv, jača jer dobija nove dimenzije i samim tim se produbljuje. Za dobar zajednički život, partnerstvo je važnije od svega: da se ljudi slušaju, razumeju, praštaju i budu tolerantni - kaže Ivana i dodaje:

- Obara me s nogu ipak najviše to što je i dalje najstabilniji čovek kojeg sam u životu srela, ima neverovatan karakter, požrtvovan je i nesebičan. U svetu u kojem sebičluk sve više postaje legitiman i prihvaćen model ponašanja, to je prava retkost. Volim čvrste i hrabre ljude, a on to zaista jeste piiše Story.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.