TO MOŽE SAMO ON Ceca za NG peva na SVADBI i to u SRBIJI! Imala tezgu, al je ZBOG NJEGA OTKAZALA! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ekskluzivno otkriće

TO MOŽE SAMO ON Ceca za NG peva na SVADBI i to u SRBIJI! Imala tezgu, al je ZBOG NJEGA OTKAZALA! (FOTO)

Ceca je rešila da zbog srpskog biznismena promeni svoje planove za 2017. godinu, a čak je najavila i duet sa njim!
Objavljeno: 14:52h

U u pitanju je svadba ćerke Bogoljuba Karića. Dana Karić, naslednica srpskog biznismena, udaće se 31. decembra za Vranjanca Nikolu Stoilkovića, a na venčanju će, pored najveće balkanske zvezde, zapevati i Miroslav Ilić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ceca je rešila da za doček 2017. ne prihvati nijednu tezgu, već da se proveseli na svadbi prijatelja, na koju je pozvana kao gošća. Svakako, latiće se i mikrofona.

foto: Printscreen / Instagram / craznatovic_official

- Šta god mladenci i domaćini budu poželeli, to ću i otpevati. Oni jesu uspešna familija, ali nikako ne smemo da zaboravimo činjenicu da su i muzička porodica. Svako od njih zna da svira bar po jedan muzički instrument. Oni su pravi domaćini i verujem da će to biti jedna vesela i lepa svadba. Pozvana sam u goste, radujem se njihovoj sreći i želim im sve najbolje u životu - kaže Ceca i dodaje da još nije odabrala poklon.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

I vlasnik „BK grupe“ Bogoljub Karić potvrdio je da će Ceca biti gost na svadbi njegove ćerke Dane 31. decembra u Beogradu.

foto: Dragan Kadić, Profimedia

- Srećan sam što će naša najveća zvezda Ceca biti naša gošća. Nisam bio siguran da li je već zakazala novogodišnji nastup, ali mi je rekla: „Ma, Bogi, taman posla, ne pada mi na pamet da propustim vašu svadbu.“ Biće to jedan od najsrećnijih dana jer ću ja, posle mnogo godina, konačno desnom nogom kročiti na svoju, srpsku zemlju - uzbuđeno kaže Karić.

foto: Dado Đilas

Dodaje i da je „čovek od krvi i mesa“, te da ne može da garantuje da neće pustiti i koju suzu.

Ali ipak, najbolje od svega je to što je Karić najavio duet sa Cecom!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.