NAKON 10 GODINA IH JE SMRT RASTAVILA: Dunja Jovanić doživela TRAGEDIJU, VELIKI GUBITAK!
Dunja, Foto: Printscreen youtube.com/Dunja Jovanic

STRAŠNO potresno

NAKON 10 GODINA IH JE SMRT RASTAVILA: Dunja Jovanić doživela TRAGEDIJU, VELIKI GUBITAK!

Borba je bila teška

Objavljeno: 20:54h

Influenserka Dunja Jovanić više od deset godna je živela sa psom, ženkom Bejbi, koju je mnogo volela, a koja je, nažalost, preminula.

Dunja je podelila trenutke iz prethodnih godina sa kućnim ljubimcem, ali i borbe za život voljene Bejbi, te dirljivom i tužnom porukom koja para srce uputila joj poslednji pozdrav.

- Draga moja Bekice apotekice, bila si najvažniji deo mog života još od zime 2010. kada te je Dunja kupila krišom u 2 rate od svog studentskog džeparca, jer je tata rekao da je pas ipak velika obaveza i da mi to ne treba. Bila si svih ovih godina moja najdraža obaveza na svetu. Koliko si me toga naučila, koliko sam se promenila uz tebe, kako si mi pokazala šta znači lojalnost i odanost i kako se voli... - počela je Dunja objavu i nastavila:

- Reč "ljubavi" nikada nisam mogla da prevalim preko usta dok na tebi nisam "izvežbala". Za sve ove godine, toliko sam puta bila izdana od svojih najbližih, ali nikada od tebe. Nikada se nisam osetila samom, a toliko je bilo prilika. Bila si moj najverniji prijatelj, vrlo često moj jedini saputnik u najtežim momentima i ako ikada budem dobra majka, to će biti zbog tebe.

- Ne mogu sebi da oprostim toliko toga… Ne mogu da oprostim što ti nisam produžila život još 15 minuta ili 15 dana, a dala bih sve za to. I ne mogu da zamislim život bez tebe, bez naše rutine, bez tvojih šapica koje su me grebuckale čim otvorim oči…. - napisala je influenserka i dodala:

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

- Svi koji su me znali, od komšije, do konobara koji mi ne zna ni ime, do mojih najbližih ljudi, znali su me sa tobom. Kako ću reći Mateji, kako ću reći komšiji kada me pita: "Gde vam je kuca?", kako ću im objasniti da nema više moje Beke i koliko ću samo biti sama…

- I Beko moja, po prvi put u životu se neću praviti da sam ok. Biću loše, jer se tako osećam i nemam snage da to skrivam. Znam da će mnogi misliti da patetišem, jer "ti si samo pas", ali za mene si bila sve na svetu. Moja Beko mala, nije Dunja mogla da te sačuva, a toliko je želela… Zauvek si moja prva beba, moja prva ljubav, moj prvenac i moj ponos - zaključila je Dunja.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.