PORUKE PUNE LJUBAVI I PAŽNJE: Raskirnkani BIVŠI SUPRUŽNICI, Hana obelodanila sve PREPISKE roditelja! (VIDEO)
Foto: Story Arhiva

istina odnosa!

PORUKE PUNE LJUBAVI I PAŽNJE: Raskirnkani BIVŠI SUPRUŽNICI, Hana obelodanila sve PREPISKE roditelja! (VIDEO)

Danas su njih dvoje pre svega roditelji, a tek onda bivši supružnici.

Objavljeno: 19:35h

Pevačica Nataša Bekvalac već godinama je razvedena od svog prvog supruga bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića sa kojim ima ćerku Hanu.

Dosta se spekulisalo o njihovom odnosu nakon prekida braka, pa čak se pisalo i da su u svađi i da izbegavaju da se sretnu na javnim mestima a kada se to dogodi prave se da se ne poznaju.

1 / 3 Foto: Instagram/bekvalceva

Da zbog ćerke moraju na neki način biti povezani do kraja svog života, dokazale su poruke koje su obelodanjene u javnosti a vezane su upravo za njihov odnos.

Pevačica Nataša Bekvalac iznenadila je mnoge kada je na svom Instagramu podelila jedan video ćerke Hane Ikodinović na kom se nalazi i njen bivši suprug Danilo.

Natašina ćerka Hana koju je dobila sa Dačom Ikodinovićem u prvom braku na svoj Tiktok objavila je snimak kako ima najbolje roditelje na svetu. Izmeđuostalog je Hana objavila slike Nataše i Danila i njihovih poruka koje su joj slali.

Bekvalčeva je sve objavila na svom Instagramu.

Ovaj potez mnoge je začudio zbog toga što Nataša od razvoda nikada nije objavila fotografije sa bivšim mužem.

Podsetimo, odnos Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića nikada nije prestao da zanima javnost. Iako su oboje posle razvoda stupili u bračne odnose, o tome kako se slažu roditelji Hane Ikodinović, mediji nikada nisu prestali da pišu.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Iako je odnos u početku bio turbulentan, sve kockice došle su na svoje, a Nataša i Dača shvatili su da im je ćerka prioritet. Pevačica sada otkriva kako sa bivšim suprugom radi na popravljanju odnosa.

- Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu, koja je puna razmevanja za sve to - rekla je Nata pre nekoliko nedelja u jutarnjem programu "Prve" televizije.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.