Vezuje ih mnogo više od prijateljstva: Anabela otkrila zbog čega je važno da se Anastasija i Luna pomire što pre! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

kobna svađa

Vezuje ih mnogo više od prijateljstva: Anabela otkrila zbog čega je važno da se Anastasija i Luna pomire što pre! (FOTO)

Pevačica Anabela Atijas ne krije da joj je žao što je njena najstarija naslednica Luma Đogani prekinula svaki kontakt sa Anastasijom, naslednicom Svetlane Cece Ražnatović
Objavljeno: 14:27h

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani godinama su negovale prijateljstvo, koje je delovalo gotovo neraskidivo, međutim, nekada najbolje drugarice više ne razgovaraju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Instagram/luna_djogani, Printscreen/Instagram/anastasija.raznatovic

Anastasijino i Lunino prijateljstvo datira još od školskih dana, a Anabelina ćerka je još u tinejdžerskom dobu bila u vezi sa Cecinim sinom Veljkom.

Nakon raskida te veze njih dve su ostale u sjajnim odnosima i neretko su objavljivale zajedničke fotografije i klipove na društvenim mrežama. Osim njihovog prijateljstva, Anabela i Ceca su takođe dobre drugarice.

foto: Dragan Kadić

Lunina mama, pevačica Anabela Atijas, rekla je da je njoj posebno žao zbog ovakve situacije jer izuzetno voli i poštuje koleginicu čija je kućna prijateljica dugi niz godina.

"Meni je dosadna ta priča o dve tinejdžerke, ali mi je žao što nisu nastavile da se druže. Žao mi je svaki put kada između nekih ljudi dođe do nerazumevanja. Ja bih sa svima bila dobra i rešila problem jer mi je žao kada neki odnos ne funkcioniše ", kaže Anabela koja ne želi da se meša u Lunin i Anastasijin odnos, iako priželjkuje njihovo pomirenje, naročito jer je Anastasija krstila Anabelinu ćerku.

foto: Luka Šarac

Nedavno se pojavila i priča da je Luna u vezi sa manekenom Radetom Lazićem, pa se Anabela osvrnula i na te navode...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.