PRIJATELJICA RIJALITI ZVEZDE OTKRILA ŠOK DETALJE ZA ESPRESO: Bez tetovaža i sa DUGOM KOSOM muvala žene po KAFIĆU
Sanja, Foto: Printscreen/Instagram

OVO NISTE ZNALI

PRIJATELJICA RIJALITI ZVEZDE OTKRILA ŠOK DETALJE ZA ESPRESO: Bez tetovaža i sa DUGOM KOSOM muvala žene po KAFIĆU

Ko bi rekao da je bila ovakva...

Objavljeno: 13:39h

Sanja Jakšić ima 32. godine i dolazi iz Valjeva, a do sad je u Baru pokazala da je pravi parti manijak, kao i prijatelj, ali i da voli da se meša u sve i svašta te da je zbog toga mnogi često kritikuju.

Sanjina bivša koleginica je ekskluzivno za Espreso otkrila kakva je Sanja privatno, kao i šta je to takmičarka Bara menjala na sebi.

Sanja Jakšić, Rijaliti Bar
foto: kurir

"Sanja je mnogo dobar lik, pravi prijatelj i čovek koji će sve dati za osobu koju voli. Ja sam radila pre par godina sa njom, još kad ona nije bila poznata. Uvek je pravila ludorije, nikad nije bila mirna, a moram da vam priznam da nije izgledala ovako. Imala je dugu kosu, nije nikada nosila haljine, nije imala tetovaže, ali je nekako bila muškobanjasta. To je ona ipak. Ali se sećam njene kose, nije bila ni nalik ovoj sad", rekao je dobro obavešten izvor blizak Sanji za naš portal.

"Nije me nikad muvala, mada je znala da mi udeli kompliment. Ona je slatkorečiva, iskrena da budem, još uvek nisam upoznala ženu koja je ostala imuna na Sanjin šarm. Ja volim muškarce, tako da je ona znala da nema šanse i da je htela da me muva", rekao je naš izvor.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Mnogi govore da sanja voli da muva lepe gošće čim kroče u Bar, a sada je njena koleginica potvrdila tu priču.

"O, da! Ona je takva. Mnogo voli lepe devojke i ne zanima je da li je na poslu ili nije, ona se baca u akciju. Ali nije naporna, čim primeti da nije poželjna ona prestane", rekla je ona za Espreso.

Podsetimo, nedavno se Sanja pojavila u Baru obučena kao prava zavodnica. Ona je nosila Majinu haljinu, sako, a zanimljive čarape su se videle kad izbaci nogu ka napred.

Ovo je izazvalo veliku pažnju obzirom da je učesnica poznata po muškom stilu odevanja, farmerkama i svedenim komadima garderobe.

Espreso je tada napravio paparaco fotke, a vi možete videti u galeriji ispod kako je izgledala Sanja.

1 / 4 Foto: Espreso.rs

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Pratite sve u vezi Sanje, ali i drugih takmičara u 22:45 na Kurir televiziji ili kurir.rs sajtu.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.