TV SUZE SRPSKIH ZVEZDA 7 estradnjaka koji su plakali kao kiša pred celom Srbijom, i to u prenosu uživo! A razlozi su... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen

Pogodilo ih je Suze liju same teku:

TV SUZE SRPSKIH ZVEZDA 7 estradnjaka koji su plakali kao kiša pred celom Srbijom, i to u prenosu uživo! A razlozi su... (FOTO) (VIDEO)

Emocija je uvek bila na ceni, a tek koliko koštaju suze poznatih...
Objavljeno:

Kada smo se taman oporavili od ove ljubavne tragedije, usledila je sledeća. Par koji je "zatresao" Balkan u rijalitiju Veliki Brat, rastao se na samom finalu kada je Nemeš svoju ljubav ostavio pred milionskim auditorijumom.

foto: Printscreen

Doduše, Marijana nije tada plakala, ali je nakon par dana kada je sabrala utiske ponovo došla na "Pink" ovog puta u emisiju kod Jelene Bačić Alimpić "Dobro veče, Srbijo".Tada je pričala o njenoj ljubavi prema Nemešu, gledala scene iz Velikog Brata i emocije su uradile svoje. U njenim očima su se pojavile suze, a ona, ma koliko se videlo da se trudi da ih zadrži, nije uspela.

foto: Printscreen

Nesvakidašnji trenutak u Pinkovim zvezdama bio je i kada je hrabar takmičar odlučio da svojoj devojci priredi iznenađenje, što je rasplakalo Cecu. Naime, Nemanja Semelkan želeo je da oduševi Dejanu Milosavljević pred svima tako što ju je zaprosio na sceni, ali članica žirija Ceca Ražnatović nije uspela da se iskontroliše pred kamerama, već se usled tog emotivnog čina toliko raznežila da su joj suze same potekle niz lice.

foto: Printscreen/Facebook/150 minuta

Nema sumnje da će mlada glumica Nina Janković dugo pamtiti gostovanje u TV emisiji "150 minuta".

Nina je veoma emotivno reagovala kada joj je voditeljka pustila prilog snimljen u njenoj staroj srednjoj školi, u kom su govorili Ninini bivši profesori.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.