LEA KIŠ DOBILA KORONU!
Lea Kiš, Foto: ATA IMAGES

užas

LEA KIŠ DOBILA KORONU!

Lea Kiš „zakačila“ koronavirus, pa otkazala snimanje

Objavljeno:

Voditeljka Lea Kiš zaražena je koronavirusom, zbog čega je trenutno na kućnom lečenju. Kako Nova saznaje, autorka emisije "Nedeljno popodne sa Leom Kiš", koja se emitije na TV Grand, dobro se oseća, ali naredne dve nedelje mora da prima terapiju kako bi se što pre oporavila.

1 / 6 Foto: ATA IMAGES

Naime, ona je prošle nedelje osetila maksalost i dobila je temperaturu pa se odmah testirala na Covid 19 radi svoje i tuđe bezbednosti, nakon čega je dobila pozitivan rezultat.

Zbog ovoga je Lea morala da odloži snimanje svoje emisije na Grandu. Ovim povodom pozvali smo Leu i ona je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je da imam koronu - rekla je Lea Kiš na početku razgovora za "Novu".

Napomenula je da osim malaksalosti i blage temperature, nema nikakvih drastičnih simptoma virusa. Razlog tome je, veruje, činjenica da se tri puta vakcinisala protiv ovog virusa. Zbog toga se i oseća dobro, ali se oseća i sigurnije.

- Hvala bogu pa je u lakšem obliku, za sada sa malom temperaturom i osećam malaksalost, ali nije strašno. Bitno je da sam izolovana i da vodim računa o svemu ne bi li što pre ozdravila. Do sada sam primila tri vakcine, pa samim tim mislim da je upravo vakcina ublažila simptome i da je sprečila jače simptome - iskrena je Lea u razgovoru za "Novu".

Kaže da veruje da se zarazila koronom zbog prirode svog posla - stalno je u dodiru sa ljudima.

- Međutim, zbog prirode posla često sam na snimanjima i u kontaktu s ljudima. Prinuđena sam da ove nedelje otkažem snimanje svoje emisije dok se ne oporavim. Daće bog brzo da prode. Maksimalno sam se čuvala, ali mnogi oko nas su bolesni. Ja sam u petak pala u krevet, odmah nakon snimanja. Rezultati su solidni, nije veliki CRP. Biće sve okej - rekla je voditeljka

Lea Kiš
foto: Printscreen/youtube

Lea Kiš je inače neko ko vrlo vodi računa o načinu ishrane i zdravom životu. Redovno trenira i trudi se da održava kondiciju. Retko kad je možemo videti po restoranima jer je poznato da je odlična domaćica i da uživa u svojoj kuhinji.

Otkako je zavladala pandemija, Lea je oprezna, pa čak i na snimanjima svoje emisije vodi računa o epidemiološkim merama, te ne dozvoljava u studio da se uđe ukoliko se ne izmeri temperatura i dezinfikuju ruke, a čak je i na sedećim mestima napravila odstojanje od dva metra.

Pored Lee Kiš, gomila javnih ličnosti sa domaće estradne scene ima koronavirus ili ga je nedavno preležala.

Pevač Aco Pejović nedavno je imao koronavirus, Željko i Jovana Joksimović takođe su preležali koronavirus, Dragan Stojković Bosanac i Slavica Ćukteraš su takođe nedavno preležali koronavirus. Među zaraženim na estradi je bila i Nada Topčagić, kao i mnogi drugi.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Monika Ivkić

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.