NAKON ŠTO JE MILJANA NAPUNILA KLUB ZA ESPRESO SE OGLASIO POPULARNI PEVAČ: Otvoreno o tome koliko je RAZOĆARAN!
Foto: Printscreen Instagram/asocijalni.smrad

šok

NAKON ŠTO JE MILJANA NAPUNILA KLUB ZA ESPRESO SE OGLASIO POPULARNI PEVAČ: Otvoreno o tome koliko je RAZOĆARAN!

Ne krije da je zaprepašćen zbog nastupa rijaliti zvezde

Objavljeno: 10:42h

Folk pevač Dragan Krstić Crni nije oduševljen zbog snimaka od pre nekoliko večeri na kojima se vidi kako Miljana Kulić peva u Zagrebu. Za portal Espreso on je otkrio kako gleda na tu situaciju.

– Ovo je slično kao i sa pokojnim Ekremom, ali nekako njega mi je žao bilo, jer je on bio dobar neiskvaren čovek, ali uhvaćen u mašinu i bio je samo igrač koji je drugima donosio novac. Ja uvek kažem da svako ima pravo pod ovim nebom se bori za svoj život, ciljeve, ali sve mu jeb*m, ako smo civilizovano društvo, pa mora biti neki red, neki zakon, jer ovo je uništavanje morala, intelekta, celokupnog društva. -rekao je pa nastavio:

Kao što sam već ostavio jedan komentar, prvo smo imali upad u estradu mnogih nepevača, pa smo to nekako prihvatili, pa onda dođoše neki autotjuneri, pa i to prihvatismo, e je*i ga ovo sad već ubija i ovo malo razuma što je ostalo - rekao je Crni za Espreso i dodao:

1 / 1 Foto: Printscreen

– U svakom slučaju ja skidam kapu i njoj i svakom ko na takav način ima uspeh, ali se brinem za publiku, za moje kolege sa karijerom i bogom danim glasom za sebe, to je problem. Zamisli puna diskoteka, ona nastupa i sledeći vikend na primer u istom lokalu nastupa Čolić? Zar ne bi pitao publiku: "Šta je sa vama?" ? Eto to je to, idemo dalje, biće Miljana još, a proći će svi ti talasi, a kvalitet će ostati - optimističan je Crni na kraju razgovora.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.