POBIĆU VAS SVE: Robijaš pokušao da ubije verenicu pevača Slobe Vasića!
Foto: Daktilo

nasilju nikad kraja

POBIĆU VAS SVE: Robijaš pokušao da ubije verenicu pevača Slobe Vasića!

Grandovac i njegova izabranica strahuju za život jer je, kako tvrde, reč o osobi s kriminalnim dosijeom, koja je posle saslušanja puštena na slobodu
Objavljeno: 10:20h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

NOVI SAD - Marinu Perišić, devojku pevača Slobe Vasića, u četvrtak je pokušao da zadavi bivši nevenčani suprug Strahinja Jovanović! U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir pevač i njegova izabranica kažu da je nesrećna žena, koja je postala žrtva porodičnog nasilja, samo pukom srećom uspela da se odbrani, ali da oni strahuju za živote jer je nasilnik na slobodi.

Severina se sprda sa svojim bivšim mužem: Tako ga je spustila da mu se smeje cela Srbija! (FOTO) (VIDEO)

Jovanović koji je odranije poznat policiji, kako kažu, zapretio je da će ubiti Marinu, Slobu i njenu decu jer „nikad neće dozvoliti da započne život s nekim drugim“.

Još jedna žrtva nasilja? Ćerka Lee Kiš PRETUČENA I MODRA! Ko joj je ovo uradio? (FOTO)

Divljaštvo - Uplašeni smo, ne osećamo se sigurno. On je čovek iz kriminalnog miljea, koji je već bio u zatvoru. Plašimo se da su nam u ovom trenutku životi zaista ugroženi i da je spreman da ispuni svoje pretnje. Naši životi su u pitanju - ovaj par u panici od nadležnih institucija traži pomoć „pre nego što bude kasno“.

- Te večeri, u četvrtak, pozvala sam ga da mu saopštim da ćemo se deca i ja iseliti i da počinjem novi život sa Slobom. Tada je poludeo, vikao je, pretio, ali ja sam mislila da možemo kao ljudi da razgovaramo ukoliko se sastanemo. Umesto toga, doživela sam veliki šok - priseća se ona te večeri.

foto: Damir Dervišagić

- Deca su bila u vrtiću i on je insistirao da ih ne dovodim pre nego što se vidimo. Ipak, tu je bila moja sestra, koja je u sedmom mesecu trudnoće. Čim je ušao, povukao me je za ruku, odvukao u sobu i zatvorio vrata. Ščepao me je za vrat i počeo da me davi. Stiskao me je toliko jako da sam na trenutak izgubila vazduh. Ne znam ni sama kako, ali uspela sam da skupim snagu i da se na trenutak oslobodim stiska i dozovem sestru. Utrčala je u sobu i uspela da se ispreči između nas. Strahinja je urlao: „Nećeš živeti s nekim drugim. Pre ću da te ubijem“, i onda me opet ščepao za vrat - priča uplašena žena. Ona navodi kako bi je zaista ubio da nije bilo sestre da je, iako trudna, brani.

foto: Daktilo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.