TUGA, JECAJI, SUZE I BOL: Bili smo na grobu Ksenije Pajčin zajedno s njenim najmilijima! (FOTO)
Foto: filip plavčić

Iz srca nije otišla nikad

TUGA, JECAJI, SUZE I BOL: Bili smo na grobu Ksenije Pajčin zajedno s njenim najmilijima! (FOTO)

Na današnji dan bi napunila 39 godina, smejala bi se i jela kolače... Umesto toga njen rođendan je obeležen pesmom u njenu čast
Objavljeno:

Prošlo je već šest godina od ubistva Ksenije Pajčin, a bol nikako ne jenjava niti će otići iz srca onih koji su je najviše voleli. Na današnji dan Ksenija bi proslavila svoj 39. rođendan.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ksenija je tragično preminula 16. marta 2016. godine, bila je pevačica, modna dizajnerka, igračica i foto-model. Karijeru je počela kao igračica u diskotekama. Potom je postala članica muzičke dens grupe „The Duck“. S hitom „Dačo, volim te“, grupa je postigla popularnost među mlađom publikom, a Ksenija je skrenula pažnju na sebe.

foto: Filip Plavčić

Nakon odlaska iz dueta, Ksenija je počela solo krijeru. Bila je i vlasnica plesne škole. Jedno razdoblje života provela je u Grčkoj. Kratko vreme je bila asistent-voditelj u emisiji Milovana Ilića Minimaksa. Ksenija Pajčin je važila za jednu od najseksipilnijih javnih ličnosti u Srbiji.

foto: Filip Plavčić

Danas se povodom ovog tužnog povoda pojavio spot posvećen njoj. ‚‚Pjesmu za Kseniju" otpevao je Danijel Alibabić po tekstu Miloša Roganovića i Filipa Miletića.

Kseniju Pajčin je ubio bivši dečko, a onda je njen drug snimio pesmu o njoj! EMOCIJA KOJA RAZARA! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.