Pokušajte da ostanete mirni uz TORNADO i TRUBE CIGANSKE! (FOTO) (VIDEO)
Foto: promo

trubači

Pokušajte da ostanete mirni uz TORNADO i TRUBE CIGANSKE! (FOTO) (VIDEO)

Sestre Gobović okreću novi list!
Objavljeno:

Atraktivne bliznakinje Marija i Marina Gobović, koje publika zna po prijemčivim etno-pop melodijama u savremenim aranžmanima, odlučile su da iznenade sve svoje fanove i da pred Novu godinu izbace video spot za pesmu zapaljivog ritma i zaraznog refrena "Trube ciganske".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: promo

Numeru je napisao Milutin Popović Zahar, inspirisan prijateljstvom sestara Gobović sa Usnijom Redžepovom. Znajući da su Marina i Marija često pevale

prateće vokale slavnoj pevačici, kao i da je Usnija želela da bliznakinje nastave da pevaju njene pesme, Zahar je komponovao pesmu za dva ženska glasa i trubački orkestar.

foto: promo

"Uz trubače niko ne može da ostane miran. Angažovali smo Tornado, sjajan duvački orkestar iz Pančeva, a svi koji su čuli našu novu pesmu, kažu da je idealna za veselje", kaže šarmantna Marija, a Marina dodaje da je i tokom snimanja spota na Skadarliji bilo veoma zabavno.

foto: promo

"Turisti su tražili da se fotografišu sa nama, a kada smo ušli u kafanu "Velika Skadarlija", gde smo snimali scene u enterijeru, kao da je zaista počeo tornado: ruke su se podigle uvis, ljudi su ustajali da igraju, nazdrave, okite trubače novcem, svi su tapšali... To nam je najbolji pokazatelj da imamo pravu stvar", ponosno priča Marina.

Pogledajte spot za pesmu "Trube ciganske" i uverite se sami.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.