UBILA JU JE NAJBOLJA DRUGARICA! PEVAČICA TRAGIČNO ZAVRŠILA: Bila je ULTRA popularna! (FOTO)
Selena Perez, Foto: youtubescreen

jezivo

UBILA JU JE NAJBOLJA DRUGARICA! PEVAČICA TRAGIČNO ZAVRŠILA: Bila je ULTRA popularna! (FOTO)

Bila je na vrhuncu slave

Objavljeno:

Ubistvo pevačice šokiralo je javnost, a pevačica je preminula samo dva dana pre svog rođendana.

Ona je debitantski album objavila 1989. godine, a pevanjem se bavila još odmalena. Prozvali su je meksičkom Madonom, a vrhunac karijere dosegla je sa 23 godine.

1 / 3 Foto: Printscreen

Selene Perez se osim pevanjem bavila i glumom, ali se takođe bavila i dizajnom odeće. Zbog posebnog stila koji je negovala postala je modna ikona, a ljubav prema modi je potvrdila i kada je otvorila vlastitu prodavnicu “Selena Etc”.

Tamo je zaposlila svoju prijateljicu Jolandu Salvidar koja je neko vreme radila kao menadžerka butika. Iako su se mnogi zaposleni žalili na Jolandino ponašanje, ni Selena ni njen otac Abraham, optužbe nisu shvatali ozbiljno.

Salvidar je osim posla butiku bila postavljena i kao predsednica kluba Seleninih obožavatelja. Tek tada su krenuli pravi problemi. Mnogi obožavatelji pevačice žalili su se na Jolandino ponašanje, ali i da nisu dobili nikakve bonuse, iako su uplatili članarinu. Zbog toga se Selena konačno obračunala s prijateljicom, a u žaru žestoke svađe, Jolanda je posegnula za pištoljem i upucala je.

Selena Perez
foto: youtubescreen

Pevačica se borila za svaki dah i smogla snage da dođe do recepcije hotela u kom su bile za vreme incidenta. Selena je zaposlenima u hotelu otkrila ko ju je upucao, a onda su je onesvešćenu prebacili u bolnicu u Teksasu, međutim, nije joj bilo spasa.

Njena tragična smrt, pored porodice, pogodila je i fanove širom sveta. Nakon Selenine smrti, snimljen je film o njenom životu u kojem je glavnu ulogu tumačila Dženifer Lopez, koja tada još uvek nije bila planetarno popularna.

Njena tragična priča prikazana je u seriji “Selena” i može se pogledati na “Netfliksu”.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.