Katarina Radivojević: Nisam sama i srećna sam! (FOTO)
Foto: Story

ekskluzivni intervju

Katarina Radivojević: Nisam sama i srećna sam! (FOTO)

Harizmatična glumica, jedna od junakinja serije Ubice mog oca, govori o svom životu na dva kontinenta, promenama koje joj je zrelost donela i otkriva da je neprestano okružena mnogobrojnim udvaračima, ali da još čeka onog pored koga će se skrasiti i zasnovati porodicu
Objavljeno: 23:16h

Kad je pre šest godina Katarina Radivojević (37), jedna od najatraktivnijih glumica sa velikog platna i malih ekrana širom Balkanskog poluostrva, nestala sa ovdašnje glumačke scene i otišla u Los Anđeles da tamo gradi karijeru, koplja su se lomila oko toga da li će preko noći uspeti ili munjevito propasti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naprosto, njen temperament oduvek je bio takav da je neprekidno gorela i očekivalo se da će brzo izgoreti u tako nemilosrdnom okruženju kakvo predstavlja Holivud, piše Story.

A Katarina je uradila upravo ono što niko od nje nije očekivao: taktično i smireno gradila je mogućnosti, a onda počela da dobija i uloge. Paralelno s tim otvorilo joj se i rusko tržište, gde je imala nekoliko prilično uspešnih projekata. Jedino gde nije snimala bila je Srbija. S obzirom na to da ovdašnja publika praktično nije birala gde će je gledati, bilo je važno samo da je vidi, mnogi su se pitali zašto od gotovog pravi veresiju.

Ali, ona je, kao i uvek, terala po svom. A onda je dobila ulogu u srpskoj seriji Ubice moga oca, prvom domaćem visokobudžetnom televizijskom krimi-ostvarenju, kakvo je, pokazaće se kasnije po reakcijama najšire javnosti, ovde odavno bilo potrebno.

U ulozi intrigantne javne tužiteljke Marije, Katarina se pokazala bolje nego ikad. Izgleda da joj je ovdašnja publika nedostajala jednako kao i ona njoj.

foto: Story

Na intervju je stigla odlično raspoložena, između časova joge i plesa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.