MILICA PAVLOVIĆ BESNA KAO RIS, KAO IZ TOPA: "Kako bih sada lupila šamar Nadalu!" (FOTO)
Foto: Profimedia, Nemanja Nikolić

iskrena

MILICA PAVLOVIĆ BESNA KAO RIS, KAO IZ TOPA: "Kako bih sada lupila šamar Nadalu!" (FOTO)

Milica Pavlović besna nakon finala

Objavljeno:

Posle nestvarnog, istorijskog preokreta, Rafael Nadal stigao je do svog 21. Grend slema pobedivši Danila Medvedeva nakon pet i po sati borbe u finalu Austalijan opena, a nakon završenog finalnog meča, oglasila se pevačica Milica Pavlović i izrazila svoje nezadovoljstvo Nadalovom pobedom.

Pevačica koja je možda i najviše bodrila Novaka tokom drame koju je doživeo u Australiji, nakon čega je deportovan i čime mu je onemogućeno učešće na ovogodišnjem Australija open turniru, je u svojoj objavi izarula nezadovoljstvo.

„Ja lepo rekoh da on i njemu slični mogu samo da pobede, ali ako Đoković nije tu. Neka je završena ova epizoda Australija zatvorenog turnira. Bože me oprosti, kako bih Nadalu sada jedan šamar lupila, sa sve komentarom „Čestitam“. Oprostite, grešne misli“, napisala je Milica.

1 / 6 Foto: Profimedia

Inače, da je Milica verni Novakov fan, ali i fan "belog sporta" moglo se primetiti po njenim objavama na samom početku Australija opena, kada je Novak seportovan iz Australije.

Ona je tada osudila Novakove saigrače, jer se nisu oglašavali i naravno nisu podržali Đokovića.

Milica Pavlović
foto: Instagram printscreen/senoritamilica

"Samo posmatram kako "kolege" ćute i slade se... A zamislite da uputite neku lepu reč Novaku... Pa da je najgori, ipak je toliko zaslužio kao najbolji među njima da i kao neko ko je tenis podigao na viši nivo, ako mene neko pita, a ne pita me, bar to. I posle naši stari nisu u pravu kada kažu da kad propadaš, drugi te ili gledaju samo ili priđu da te zgaze do kraja", poručila je pevačica i dodala:

"Bravo, Endi", misleći na komentar tenisera Endija Marija koji je ranije danas rekao da "situacija sa Novakom nije dobra".

Bonus video:

00:13

Espreso čestitke: Ana Sević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.