OBEĆALA I ISPUNILA! Jovana Jeremić se pojavila BEZ BRUSA u JUTARNJEM: Golišavo izdanje se deli MREŽAMA! (FOTO)
Jovana, Foto: Privatna arhiva

AUUUU!

OBEĆALA I ISPUNILA! Jovana Jeremić se pojavila BEZ BRUSA u JUTARNJEM: Golišavo izdanje se deli MREŽAMA! (FOTO)

Zapalila je sve mreže!

Objavljeno: 10:40h

Voditeljka Jovana Jeremić i ove nedelje se u jutarnjem programu na televiziji Pink pojavila u smeloj kombinaciji, na šta je gledaoce i navikla, a izabrala je elegantnu haljinicu i privukla pažnju posebno jednim detaljem.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Iako spreda izgleda kao da je haljina sakrila baš sve, čim se okrenula usledilo je iznenađenje, budući da su joj leđa skroz gola.

Jovana je samouvereno prošetala u srebrnim cipelicama i haljini koja joj i nije dozvoljavala velike korake, ali je jasno da je uspela da razbudi gledaoce koji su se zapitali ima li uopšte brushalter.

Pogledajte u čemu je jutros stala pred kamere:

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Podsetimo, Jovana se razvela od supruga Vojislava, a za naš portal je govorila o tome.

- Sa Vojinom sam u savršenim odnosima, mi smo veliki prijatelji bili i kada smo se upoznali i to je ostalo i sada posle braka. Lea ne oseća razvod i ništa još ne zna, jer se trudimo da sve bude ko da se nije ni desilo razilaženje. Njen tata je uvek tu za nju i brine o njoj kada ja zbog obaveza ne mogu da stignem. Izuzetno se cenimo i poštujemo.

- Po meni je to skroz okej ja sam kontroverzna ličnost u svakom smislu samim tim mi je i takvo jutro. Meni to ništa nije drugačije i potpuno mi je normalno, te stvari koje su za druge kontroverzne meni su normalne. Negativni komentari me ne zanimaju, ako ih ima to znači da vredim i da moja emisija vredi. Ne umem da se foliram kakva sam ispred kamera takva sam i privatno, volim tu opuštenost bez uštogljenosti u studiju, da se svi osećaju ko kod svoje kuće - rekla je Jovana za Espreso.

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.