ANONIMNE sestre ESTRADE: Svi znamo da su Seka, Kokićka, Lečićka i Radovićka bombe, ali švece su im tek BOGINJE! (FOTO)
Foto: Facebook/Instagram

iste, a različite

ANONIMNE sestre ESTRADE: Svi znamo da su Seka, Kokićka, Lečićka i Radovićka bombe, ali švece su im tek BOGINJE! (FOTO)

One žive u senci svoje braće i sestara, nisu poznate i ako bi neke od njih možda to i volele, ali im sreća nije bila naklonjena
Objavljeno: 20:53h

Sestre kao sestre, uvek ima tu pomalo svađa, ljubomore, večitog upoređivanja još od kad je familija počela da govori koja više liči na koga od roditelja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Onda je jedna od njih postala ultra poznata, a ove sestre su ostale u zapećku. Neke od njih se uspešno bave svojim poslovima, ali niko za njih ne zna, a možda bi i trebalo!

1. Jelena Radović

foto: Promo

Svi znate Aleksandru Radović, ali malo ko da ova talentovana pevačica i autorka ima i rođenu sestru koja se takođe bavila pevanjem. Vreme je da upoznate i Jelenu Radović.

foto: Printscreen

Jelena se takođe bavila pevanjem, pa se tako oprobala i Pjesmi Mediterana 2009. godine, kao i na Radijskom festivalu 2010. Ona je na Radijskom festivalu dobila nagradu za interpetaciju.

Za razliku od sestre Aleksandre, Jelena ipak nije nastavila sa pevanjem, već se posvetila onom što je završila. Naime, Jelena je profesor fizičkog vaspitanja, a 2012. godine našla se na listi predizborni skup Grupe građana Novog Sada.

2. Sestra Nine Lečić

A photo posted by Nina Lecic (@nina_lecic) on

Nina Radulović Lečić važi za jednu od najlepših žena na našoj javnoj sceni, a kada je postavila fotografiju sa sestrom, svi su ostali u šoku.

foto: Printskrin/Instagram/nina_lecic

Njena sestra, plavuša, je ista Lepa Brena. Tolika sličnost je apsolutno neverovatna, pa su svi pomešali sestru sa poznatom pevačicom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.