PRE NEGO ŠTO JE STAVILA 300 KUBIKA SILIKONA JELISAVETA JE IMALA JOŠ JEDNU INTERVENCIJU: Reč je o PLASTIČNOM zahvatu
Foto: Zorana Jevtić

opa

PRE NEGO ŠTO JE STAVILA 300 KUBIKA SILIKONA JELISAVETA JE IMALA JOŠ JEDNU INTERVENCIJU: Reč je o PLASTIČNOM zahvatu

Izvor je rekao i da se Jelisaveta dugo premišljala oko ove intervencije jer je oduvek govorila da je prirodno najlepše

Objavljeno:

Glumica Jelisaveta Orašanin je tokom prošle godine uvećala svoje grudi nakon što se posavetovala sa suprugom Milošem Teodosićem i doktorom, a pre toga je navodno uradila još jednu estetsku korekciju.

Jelisaveta je, kako pišu domaći mediji, pre nekoliko godina operisala nos, čemu svedoče njene slike iz 2010. kada je snimala seriju "Totalno novi talas".

Glumica je u tom periodu imala 22 godine, nekoliko kilograma viška i širi nos. Ona se kasnije promenila i svoj fizički izgled dovela do savršenstva.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

- Jelisaveta je oduvek htela da ima malo veće grudi, nije bila zadovoljna što su joj male. Želela je da to koriguje, ali nikako pre nego što postane majka. Kako je dobila dvoje dece, te je od drugog porođaja prošlo dovoljno vremena, otišla je pod nož - rekao je izvor blizak glumici.

- Operacija je bila još pre nekoliko meseci, pa je usledio period oporavka. Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htela da preteruje, već je korigovala grudi u skladu sa građom - dodao je izvor.

Podsetimo, Jelisaveta nikad nije krila da joj je bitno da izgleda lepo, te da nije protivnik estetskih korekcija.

- Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome - rekla je ona jednom prilikom.

Inače, glumica Jelisaveta Orašanin ugradila je silikonske implante u grudi. Glumica je krajem prošle godine bila na intervenciji u jednoj beogradskoj klinici i stavila implantate od 300 kubika, pišu domaći mediji.

- Jelisaveta nikada nije imala velike grudi, ali to joj nije ni smetalo. Posle rođenja Petre i Bogdana grudi su joj pale, pa je poželela da ih koriguje. Malo ih je podigla i uvećala - počinje priču izvor blizak glumici za domaće medije.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izvor je rekao i da se Jelisaveta dugo premišljala oko ove intervencije jer je oduvek govorila da je prirodno najlepše.

- Nije htela da stavlja velike grudi jer je želela da izgledaju prirodno. Niko ne bi ni primetio da ima silikone da nije počela na Instagramu da objavljuje fotke u kupaćem kostimu sa Maldiva - dodaje izvor.

Jelisavetu je u nameri da poveća grudi svesrdno podržao muž, proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić, piše pomenuti medij.

- Oduševio se kada je čuo da će staviti silikone, misli da je to odlična ideja. Rekao joj je da će preuzeti sve obaveze oko dece dok se ona bude oporavljala posle operacije - završava izvor.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Informer / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.