"Njegova SMRT mi je najteže pala!" Stevan Anđelković progovorio o TRAGEDIJI koju još nije preboleo!
Stevan Anđelković, Foto: Prinscreen

otvorio dušu

"Njegova SMRT mi je najteže pala!" Stevan Anđelković progovorio o TRAGEDIJI koju još nije preboleo!

Naš pevač ispričao je svoje planove i govorio o gubitku koji mu je teško pao

Objavljeno: 11:31h

Tih, povučen i skroman, ali uvek prisutan, pevač Stevan Anđelković osvojio je srca publike sa samo 16 godina, a sada se, pored pevanja, posvetio i pisanju muzike i tekstova. Steva je u razgovoru za Objektiv najavio duet s kumom Milicom Todorović, a dotakao se i njegovog drugog oca Džeja Ramadanovskog.

Stevan Anđelković
foto: Printskrin: TV Pink

– Pišem pesme, to sam radio i dok smo bili u karantinu. Probio sam led pesmom „Da sam znao” za emisiju „Dosije” mog druga Mašana Lekića, a planiram i dalje da pišem za sebe i kolege. Ako nešto uradiš dobro, snimićeš, ako ne, nećeš, muzika je malo apstraktna, to što je meni dobro, možda nekome nije, i obrnuto – započeo je Steva, koji priprema duet s Milicom.

– Njoj se dopala moja prva kantautorska pesma. Stalno me pita: „Kume, kad ćemo neki duet?” Pišem nešto u poslednje vreme, videćemo šta će da ispadne – rekao je pevač, te se osvrnuo na nove muzičke trendove:

– Ono što je dobro, to će trajati, a što je loše, to će se zaboraviti brzo… Poštujem nove izvođače koji jedinstveno pišu, Rastu, Koronu, Rimskog… Ne znam koliko je realno da ostvarimo saradnju pošto nam se pravci ne podudaraju.

Steva kaže da, za razliku od većine, uživa u zimi.

– Najviše volim zimu i praznike, ali ako većinu godine provodim s najbližima, nije mi teško da pevam to jedno veče negde. Kada u ovo doba pevam napolju, tražim rakiju, ne hitere, ali pomažu hitovi – rekao je

Steva kroz smeh, te dodao da uglavnom sam bira odeću za nastupe i spotove:

– Uglavnom sam, ali kada hoću da ostavim utisak, onda pozovem prijateljicu Ivanu Rabrenović, pa me ona posavetuje. Radim sve po osećaju, ima situacija kada nisam raspoložen za neku odevnu kombinaciju, pa izaberem neku drugu.

1 / 3 Foto: Dragan Kadić

Prošlo je dve godine otkako je muzičku scenu napustio legendarni Džej Ramadanovski, a dubok trag je ostavio upravo na mladog pevača, koji je na njega gledao kao na drugog oca.

– U kontaktu sam s njegovom porodicom, njegova smrt je nešto što mi je najteže palo. Imam lepe uspomene. Džej je bio takav čovek da je njegova porodica zaslužila sve najbolje u životu, od Džeja sam dobio savet da budem dobar, time se vodim – rekao je Steva drhtavim glasom, pa se dotakao Džejove ćerke Marije, koja je pre mesec dana, na godišnjicu tatine smrti, objavila pesmu posvećenu njemu:

– Pričali smo o njenoj karijeri, tu sam, hvala bogu, za sve što joj treba. Pitala me je za savete i odabire pesama… Želim joj svu sreću u tome.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.