Arkan ga voleo kao rođenog: Sin njegovog naj prijatelja sad je kršan momak, voli lepe žene, motore i druži se sa Veljkom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Iza Brave Price Prave

kao ćalci

Arkan ga voleo kao rođenog: Sin njegovog naj prijatelja sad je kršan momak, voli lepe žene, motore i druži se sa Veljkom! (FOTO)

Branko Savković zvani Žika Živac bio je jedan od najboljih prijatelja Željka Ražnatovića Arkana, a njegov sin Uroš odrastao je uz vođu "Tigrova"
Objavljeno: 09:20h

Kako kažu urbana predanja iz devedesetih, Arkan i Žika bili su nerazdvojni, a Živac je njemu mnogo toga učinio, pa je njegova lojalnost srpskom komandantu opisana čak i u pesmi Bore Čorbe:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Nikada cinkaroš, nikada taster Ćuti da sačuva drugove K'o da na usta zalepi flaster Pa leži tuđe dugove".

Žika Živac je 2009. optužen da je član tzv "građevinske mafije", organizovane kriminalne grupe koja je oštetila državu za 150 miliona dinara. On je osumnjičen za malverzacije oko zemljišta za OMV pumpu u Zrenjaninu, gde je bio suinvestiror.

Njega je svojevremeno u jednom intervjuu bivši šef Biroa za komunikacije Vladimir Beba Popović označio kao „ličnog bankara Milorada Ulemeka Legije", osuđenog ubice Zorana Đinđića.

Ražnatovići i Savkovići bili su izuzetno bliski, o čemu svedoče i brojne fotografije iz perioda devedesetih.

Žikin sin rastao je uz očevog prijatelja, a svoje detinjstvo i očeve veze shvatio je vrlo ozbiljno...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.