NATAŠA VUKOJE IMA SESTRU BLIZNAKINJU KOJA NIJE NI NALIK NJOJ: Za nju je retko ko znao, PRVI PUT JE VIDIMO! (FOTO)
Foto: instagram/vukojenatasa

au!

NATAŠA VUKOJE IMA SESTRU BLIZNAKINJU KOJA NIJE NI NALIK NJOJ: Za nju je retko ko znao, PRVI PUT JE VIDIMO! (FOTO)

Sestra Nataše Vukoje je ona, bliznakinje su, a nikakve sličnosti

Objavljeno:

Za većinu ljudi prva asocijacija na blizance je dvoje identičnih ljudi, sličnih interesovanja, a često i načina oblačenja.

Nataša Vukoje i njena sestra Jovana, iako bliznakinje, na prvi pogled nisu ni nalik jedna drugoj. Nataša je crnka, Jovana plavuša. Nataša se bavi lajfkoučingom, Jovana je život posvetila košarci. Jedna živi u Španiji, druga je u Švajcarskoj.

Ipak, rođene su istog dana, 17. januara, pre 36 godina.

„Želim ti najsrećniji rođendan do sada. Da se smeješ do suza, do bola između rebara, da se raduješ i uživaš u svakom danu. Da voliš, a mi ćemo voleti tebe, i da ova 36. bude godina po tvojoj meri. Da radiš što više stvari koje te uzbuđuju i čine srećnom. A kako si moja polovina, želim i sebi isto, i još jedno, makar da neki rođendan naredni proslavimo zajedno“, poručila je Nataša pet minuta starijoj sestri.

‒ Interesantno je da kod nas ne postoji vezanost karakteristična za većinu blizanaca. Verujem da bi razlog trebalo tražiti u tome što smo rano počele da se razdvajamo, svaka je gradila svoj put. Jovana živi u Ženevi, prestala je da igra košarku i zaposlila se u FIBI, ja sam na Majorki, a mlađi brat Nemanja u Beču. Svakodnevno smo u kontaktu, ali uvek je ozbiljna organizacija kada svi treba da se okupimo. No, za sada nam dobro ide ‒ ispričala je jednom prilikom Nataša.

Inače, zahvaljujući sestri, Nataša je upoznala čoveka svog života, Španca Horhea Mendesa. Naime, pre nekoliko godina, prilikom zajedničkog boravka u Beču, gde su bile u poseti bratu, Jovana je povela bliznakinju na sastanak sa svojim sportskim agentom. I tako je sve počelo.

‒ Slobodno mogu da kažem da je to bilo prepoznavanje na nivou duše: kad instinktivno znate da pripadate nekome i da taj neko pripada vama ‒ opisala je svojevremeno Nataša fatalni susret sa suprugom. Danas žive u Soleru, sa sinom Lukom i njenom ćerkom iz prvog braka Đurđom.

1 / 4 Foto: instagram/vukojenatasa

Bonus video:

00:09

Espreso čestitke: Iva Grgurić

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.